NaslovnicaVijestiFerdinand: Van Gaal može ostati u klubu ukoliko učini ovo

Ferdinand: Van Gaal može ostati u klubu ukoliko učini ovo

Bivši igrač Manchester Uniteda Rio Ferdinand izjavio je da Louis van Gaal može ostati na poziciji trenera ukoliko osvoji FA Kup i osigura top četiri.

Van Gaal može ostati u klubu

“Crveni vragovi” su rezervisali svoje mjesto u finalu FA Kupa nakon što su rezultatom 2-1 u subotu savladali Everton, te će na Wembleyu igrati protiv Crystal Palacea krajem sljedećeg mjeseca.

United je i dalje u lovu na Ligu prvaka, a trenutno imaju pet bodova zaostatka za četveroplasiranim Arsenalom, ali i utakmicu manje. Ferdinand je mišljenja da, ukoliko osvoji FA Kup i osigura igranje u Ligi prvaka sljedeće sezone, Van Gaal može ostati u klubu.

“Ukoliko osvoji FA Kup i United završi četvrti u ligi i izbori Ligu prvaka, onda može sjesti i reći da je napravio neki napredak”, izjavio je Ferdinand za engleske medije.

“Kako su i sami ljudi u Manchester Unitedu i navijači primjetili, United ne igra na onaj način na koji smo navikli. Svi mi želimo vidjeti igru koja se igrala kroz cijelu povijest ovog kluba.”

“No, gledao sam utakmicu prošlog vikenda i ako je ono dokaz da su se stvari počele popravljati, Louis van Gaal ima veliki argument na svojoj strani. Ova sezona je bila mještovita za Manchester United zbog načina igre na koji su igrali pod vodstvom Louisa van Gaala, koji nas je upoznao s nekim od mladih igrača kao što je Rahsford. ”

“To je vrlo dobra stvar za nogomet i bilo bi lijepo da treneri širom zemlje slijede njegov primjer. Davanje prilike mladim igračima kao što je on učinio i igranje u finalu FA Kupa, iako tim ne stoji baš najbolje u ligi, je dobra strana njegovog perioda u Manchester Unitedu.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!