NaslovnicaVijesti"Ferguson je najbolji trener u historiji!"

“Ferguson je najbolji trener u historiji!”

David Beckham tvrdi kako je Sir Alex Ferguson jedan od najboljih trenera u historiji nogometa. Bivši engleski nogometaš je pod vodstvom Fergusona igrao punih 11 godina.

Ferguson je najbolji trener

Na Old Traffordu naredni mjesec će se igrati humantirani meč, a David Beckham će nositi kapitensku traku, te je pvodom toga rekao:

“Naravno da je on bio moj omiljeni trener. Dao mi je šansu da igram za tim koji sam podržavao čitav život. Uspjeh koji smo skupa postigli bila je njegova zasluga i igrača koji su igrali za njega”, rekao je Beckham, pa nastavio

“Imati Sir Alexa Fergusona uključenog u ovaj humanitarni meč je nešto o ćemu možete sanjati i ja mu se želim zahvaliti što sudjeluje u ovom. Imati nekog tako respektabilnog, jednog od najboljih trenera u historiji fudbala je sjano. To je također i važno za djecu u čitavom svijetu.”

Humanitarni meč se igra za djecu, a zanimljivo da će sudija biti Collina. Glavni cilj ovog meča jeste prikupljenje sredstava za Unicef.

Forum kladionica
Ferguson je najbolji trener

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!