NaslovnicaVijestiPostigao je pogodak protiv očevog tima i promatrao ga kako trpi: Bilo...

Postigao je pogodak protiv očevog tima i promatrao ga kako trpi: Bilo je teško gledati ga u takvom stanju

Pomalo nevjerojatnu situaciju vidjeli smo u dvoboju Twentea i Ajaxa u kojem je domaćin slavio rezultatom 3:1, a na dvije različite strane bili su otac i sin. Trener Ajaxa, Maurice Steijn, doživio je poseban trenutak ponosa kao otac jer je gledao sina na terenu kao profesionalnog nogometaša. No, ovaj put Maurice se našao u neobičnoj situaciji jer je stajao nasuprot svoga sina, i to mu nije donijelo radost.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Naime, njegov sin Sem Steijn dobio je priliku od prve minute za protivnički Twente i postigao pogodak za vodstvo od 2:0 protiv momčadi koju vodi njegov otac.

Kamere su brzo zabilježile prilično nevjerojatnu situaciju. Iako je njegov sin postigao gol, trener Ajaxa je bio šokiran i držao se za glavu zbog toga. Jedan od razloga je što stvari nikako ne idu dobro za Ajax u novoj sezoni.

Mladi nogometaš Sem Steijn vidio je reakciju svog tužnog oca pa je u izjavi za medije nakon utakmice otkrio kako je tijekom utakmice imao pomiješane emocije.

“Kad sam vidio reakciju svog oca, bilo mi je teško vidjeti ga takvog”, rekao je Sem nakon utakmice.

Twente je, inače, nastavio sa odličnim igrama na startu nove sezone i protiv favoriziranog Ajaxa ostvario četvrtu pobjedu u isto toliko odigranih kola Eredivisie.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!