NaslovnicaVijestiFernandinho otkrio kako je nagovorio Gabriela Jesusa da izabere City ispred Barcelone

Fernandinho otkrio kako je nagovorio Gabriela Jesusa da izabere City ispred Barcelone

Vezni igrač Manchester Cityja i brazilski reprezentativac Fernandinho izjavio je da je novi napadač ‘Građana’ Gabriel Jesus bio na korak od prelaska u Barcelonu ili Real Madrid.

Fernandinho nagovorio Gabriela Jesusa da dođe u Manchester City

Transfer 19-godišnjaka na Etihad stadion bio je dogovoren prošlog ljeta, ali je igrač stigao u klub tek ove zime, nakon što je završila sezona u brazilskoj Seriji A.

Jesus je potpisao ugovor na četiri i pol godine, a to se nikad ne bi desilo da njegov sunarodnjak Fernandinho nije popričao s njim, te mu objasnio zašto treba izabrati City ispred španjolskih velikana.

Fernandinho mu je rekao da bi u Španjolskoj dobijao malo prilika za igru, u odnosu na City, jer Guardiola daje puno prilika mladim igračima.

Kladjenje forum

“Predložio sam mu da dođe u City. Pričao sam iskreno sa njim”, rekao je Fernandinho, te nastavio: “Puno velikih klubova ga je htjelo dovesti, posebno Barcelona i Real Madrid. Rekao sam mu da pogleda timove oba kluba, te da vidi koji igrač ispod 19 godina igra u prvih jedanaest.”

“Međutim, u Cityju imamo Pepa Guardiolu, koji voli mlade igrače i daje im dosta prilika. Možda neće biti svaki put u prvih jedanaest, ali će igrati redovno. Izabrao je pravu stvar.”

Gabriel Jesus je već postao miljenik navijača, izbacivši Aguera iz prve postave sjajnim nastupima. U tri odigrane utakmice postigao je tri gola, te dvije asistencije.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!