NaslovnicaVijestiFernando Torres danas igra svoj zadnji 'El Madrinelo' u karijeri?

Fernando Torres danas igra svoj zadnji ‘El Madrinelo’ u karijeri?

Fernando Torres ‘El Nino’, legenda Atletico Madrida ovo ljeto će vjerojatno napustiti redove svog voljenog kluba, a danas je na rasporedu utakmicu između Atletico Madrida i njihovog najvećeg rivala – Reala iz Madrida. Ovo će vjerojatno zadnja prilika da ‘dječak’ zaigra protiv mrskog rivala.

Fernando Torres dijete je Atletico Madrida i jedan od najvećih španjolskih napadača ovog vijeka. Uz Raula i Davida Villu napadač je to koji je obilježio mnoge uspješne dane španjolskog nogometa. Treći je najbolji strijelac u povijesti reprezentacije, prvi je Villa, drugi je Raul. Torres je igrao na svim velikim međunarodnim natjecanjima od 2004. do danas s tim da je 2008. i 2012. godine postigao gol u finalima Europskog prvenstva.

[su_bet_builder]

Nogometnu karijeru kao dijete započeo je kao golman, a već u tinejdžerskim danima pokazao je potencijal da bude jedan od najboljih napadača svijeta. Sa samo 13 godina postigao je 55 golova u sezoni zbog čega su ga zapazili scouti Atletico Madrida. A debitirao je za prvu momčad Atletico Madrida davne 2001. godine protiv Leganesa. Sa samo 19 godina postao je kapetan Atletico Madrida, postao je ikona navijača – napadač koji je rušio i Real i Barcelonu,

Torres 2007. godine odlazi u Liverpool u transferu teškom 38 milijuna eura i tamo ispunjava svoj puni potencijal. Bio je glavna zvijezda Liverpoola i treći igrač svijeta na dodjeli nagrade Ballon d’Or. Nakon Liverpoola odlazi u Chelsea gdje se nije baš najbolje snašao, u prvoj polusezoni u plavom dresu postigao je tek jedan gol. Avantura u Chelseaju bila je za zaborav, niti u jednoj sezoni nije zabio 10 golova u prvenstvu, ništa bolja nije bila niti avantura u AC Milanu, ali povratak u Atletico Madrida donio je preporod.

[su_bet365_100_bonus]

U prvoj sezoni Atletico ispada u četvrtini finala Lige prvaka, a u drugoj sezoni Torres je igrao finale Lige prvaka u svom ‘omiljenom’ dresu, ali i tu su poraženi od Real Madrida. Bila je to prilika da Torres okruni svoju bogatu nogometnu karijeru, ali nije im pošlo za rukom, iako Torres ima Ligu prvaka još iz Chelseaja. Osvojio je gotovo sve što se može osvojiti, a sada u 35-oj godini života kreće u neke izazove, vjerojatno Kina ili SAD jer Atletico mu ne nudi novi ugovor.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!