NaslovnicaVijestiFernando Torres na ljeto napušta Atletico, poznata i nova destinacija iskusnog napadača!

Fernando Torres na ljeto napušta Atletico, poznata i nova destinacija iskusnog napadača!

Diego Simeone je priznao da Atletico Madrid neće produžiti ugovor sa iskusnim napadačem i legendom kluba Fernandom Torresom, koji se na kraju sezone oprašta od svog voljenog kluba, te će karijeru nastaviti negdje drugo. Torresu ne odgovara sjedenje na klupi, bez obzira na godine, te će minute potražiti u drugom klubu.

Fernando Torres na ljeto

Fernando Torres, kako sada stvari stoje nema mjesta u ekipi madridskog Atletica, bez obzira što je to “njegov” klub, on neće prihvatiti sjedenje na klupi. To je sada jasno, pošto je to potvrdio i trener Atletica iz Madrida Diego Simeone, koji je na pitanje novinara da li želi da produži ugovor sa bivšim napadačem Liverpoola, jasno odgovorio: “Ne!”

>> KONAČNO ODLAZI: Real Madrid prodaje zvijezdu na kraju sezone!

Torres, koji će u sledećem mjesecu napuniti  34 godine, na kraju sezone ostaje bez ugovora te će klub moći napustiti kao slobodan igrač.  Neko vrijeme kruže glasine, koje ga sele u sjevernoameričku ligu MLS kao i kinesku Super ligu, ali za sada službene ponude još uvijek nema. Torres je ove szeone za Atletico odigrao 27 utakmica i postigao 5 golova, a u igru je ulazio većinom sa klupe, te smo mišljenja da bi na viskoj razini mogao igrati još koju sezonu.

[su_watch_live_football]

Torres ej karijeru započeo u Atleticu, nakon kojeg se preselio u Liverpool gdje je stekao epitet najboljeg napadača na svijetu, te je sebi obezbjedio transfer u Chelsea vrijedan 50 miliona eura. Povrede i loša forma koštale su ga bolje karijere, ali bez obzira na to uspio je u karijeri odigrati 710 utakmica i postići 250 golova.

Sa Chelseajem je osvojilo Ligu prvaka a u dresu Liverpoola je dvije godine za redom bio izabran u najbolju ekipu Premier lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!