NaslovnicaVijestiFernando Torres napokon otkriva zašto je napustio Liverpool i otišao u Chelsea...

Fernando Torres napokon otkriva zašto je napustio Liverpool i otišao u Chelsea 2011. godine

Fernando Torres napokon otkriva zašto je napustio Liverpool i otišao u Chelsea 2011. godine. U jednom trenutku, Fernando Torres je bio, nedvojbeno, najbolji napadač na svijetu.

Fernando Torres napokon

To vrijeme je bilo za vrijeme njegova mandata s Liverpoolom izeđu 2007-11 godine kada je španjolski napadač dao 65 golova u 102 utakmice.

El Nino je bio veliki ljubimac navijača u Liverpoolu. U stvari, to je vjerojatno nepotpuno: Navijači su ga doista obožavali na Anfieldu, pa kada je prodan u Chelsea za 50 milijuna funti u siječnju 2011. godine, sigurno su imali taj gorak okus u ustima.

[su_euro_soccer_bonus]

On je bio najbrži Liverpoolov igrač koji je stigao do 50 ligaških golova u povijesti kluba, a to je klub koji je imao Ian Rusha, Robbie Fowlera i Michael Owena među mnogim drugim u svojim redovima.

Torres je možda bio senzacionalan u svoje vrijeme sa Redsima, ali nije imao pokazati nikakav trofej osvojen, a približavao se svojoj 27-godini i osjetio je kako mu vrijeme istječe.

Tada je Chelsea obrušio i šokirao svijet. Zapravo, Liverpool je šokirao svijet zbog trošenja 35 milijuna funti na njegovu zamjenu, Andy Carolla.

Pa zašto je Torres otišao?

“Imao sam sve u Liverpoolu”, rekao je Torres za ESPN. “Ali onda su prodali najbolje igrače, menadžera. Zato sam morao pronaći svoj put”, dodao je.

“Mi nismo gradili ekipu koja će osvajati trofeje. To je stvarnost, situacija se promijenila jako puno u šest mjeseci.”

Rafa Benitez je napustio Liverpool u 2010. godini, a zatim i Javier Mascherano i Xabi Alonso u razmaku od godinu dana. Obojica imaju prilično pristojne karijere u ovom trenutku.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Torres sada igra za Atletico, gdje je suigrač Antoine Griezmannu, koji će učiti iz njegovih iskustava i boravka u španjolskoj prijestolnici.

“Gdje će otići da se poboljša bolje nego u Atleticu? Nema mnogo takvih mjesta u svijetu.”

“Nadam se da može ostati zauvijek. Kada mladi igrač postane jedan od najboljih na svijetu, svatko želi da ih potpiše i dovede u svoje redove.”

Također pročitajte: Glavni razlog zbog kojeg je Paulo Dybala nosio potpuno crne kopačke protiv Barcelone

“Ali možete otići na mnoga druga mjesta u svijetu, oni ne mogu ponuditi ono što Atletico može upravo sada; natječu se u ligi, Ligi prvaka i jedna su od najuglednijih momčadi u Europi – nema razloga za napuštanjem ovog kluba.”

Griezmann, koji ima 26 godina je otprilike u ovom trenutku Torresovih godina kada je on napuštao Liverpool. Sada već veteran, Torres može samo da se nada da će Francuz prihvatiti njegov savjet.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!