NaslovnicaVijestiFernando Torres otkrio gdje želi završiti karijeru

Fernando Torres otkrio gdje želi završiti karijeru

Fernando Torres otkrio gdje želi završiti karijeru

Nogometaš Atletico Fernando Torres namjerava završiti karijeru u klubu iz Madrida. Torres je prošao sve mlađe selekcije Atletica, a kao 19-godišnjak postao je kapiten kluba. On je zatim igrao za Liverpool, Chelsea i Milan, a prošlog ljeta se vratio na “Vicente Calderon”.

torres otkrio

On je prošle sezone potpisao novi ugovor na godinu dana. Imao je ponudu iz Meksika, ali 33-godišnji napadač želi ostati u svom klubu.

“Kod kuće sam. Vratio sam se u Atletico poslije osam godina i tu sam iskreno sretan. Želim igrati za Atletico i tu da završim karijeru, ali do tada želim osvajati trofeje i da pomognem klubu da ostane jedan od najboljih u Europi. Samo o tome razmišljam u ovom trenutku.”, rekao je Torres, prenio je Eurosport.

[su_cashout]

Antonio Conte: On se mora poboljšati ukoliko želi ostati u timu!

Ronaldinho savjetovao Neymara: Evo što mu je rekao u vezi transfera u PSG

Manchester United se ne zaustavlja: Mourinho dovodi novo pojačanje?

On je rekao da trener Diego Simeone obavlja sjajan posao i da misli da Atletico u ovih nekoliko godina ispisuje klupsku povijest.

“Postoje periodi u povijesti kluba kada je teška situacija i kada klub može izgubiti identitet, ali sa Simeoneo, smo vratili sve naše vrijednosti, žrtvovanje, borbeni duh… Ako tako da nastavimo moći ćemo da pariramo velikim i moćnim klubovima.”, naveo je on .

Atletico će se ovog ljeta preseliti na novi stadion, Wanda Metropolitano, kapaciteta 68.000 mjesta, a Torres je posigao posljednji gol na “Vicente Calderonu”, u pobjedi protiv Athletic Bilbaa od 3:1.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!