NaslovnicaVijestiFernando Torres otkrio tko je bolji - Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo

Fernando Torres otkrio tko je bolji – Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo nedavno je osvojio svoju petu Zlatnu loptu, te se tako izjednačio sa Lionelom Messijem po broju ovih nagrada i pokrenuo brojne debate među navijačima i igračima oko toga tko je bolji od njih dvojice.

Torres otkrio kako je Messi najbolji

Tipično, sadašnji i bivši suigrači Cristiana Ronalda stali su na njegovu stranu, kao i u Messijevom slučaju. Međutim, što o svemu tome misle neutralni nogometaši?

Jedan od njih je napadač Atletico Madrida Fernando Torres. On je u današnjem intervjuu za madridsku Marcu otkrio svoje mišljenje oko toga tko je bolji od njih dvojice.

“Lionel Messi je najbolji,” rekao je Torres, te nastavio: “Nikad nisam vidio, niti ću vidjeti igrača poput Lionela Messija. On dominira u svim aspektima igre. Apsolutno je najbolji u 90 posto kategorija.”

Svi ljubitelji nogometa ovog vikenda će imati priliku vidjeti tko je zaista bolji. U subotu je na rasporedu jedan od najvećih derbija na svijetu – El Clasico.

Iako je tek decembar/prosinac, domaćin je pod velikim pritiskom, te mu je potrebna pobjeda, s obzirom da u La Ligi zastaje velikih 11 bodova za timom Ernesta Valverdea.

Kapiten Los Blancosa Sergio Ramos je svjestan važnosti te utakmice, te je priznao kako Real Madrid mora pobijediti.

“To će biti sjajna utakmica. Ne postoje riječi kojima bi se opisao El Clasico. To je potpuno drugačija, najvažnija utakmica na svijetu. Moramo pobijediti zbog situacije u kojoj se nalazimo, kako bismo ostali u borbi za titulu prvaka La Lige.”

Ipak, atmosfera u svlačionici ‘kraljevski’ kluba se malo poboljšala, nakon što je Real Madrid prošlog vikenda osvojio svoje treće Svjetsko klupsko prvenstvo u povijesti kluba pobijedivši Gremio u Abu Dhabiju. Jedini gol na utakmici je postigao Cristiano Ronaldo.

Real Madrid će imati veliku prednost u subotnjem El Clasicu, s obzirom da Barcelona ne može računati na nekoliko bitnih igrača, uključujući Samuela Umtitija, Gerarda Deulofeua, Ousmanea Dembela, Rafinhu, te Ardu Turana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!