NaslovnicaVijestiFIFA će uskoro zabraniti transfere Chelseaju i Arsenalu

FIFA će uskoro zabraniti transfere Chelseaju i Arsenalu

FIFA će uskoro zabraniti transfere Chelseaju i Arsenalu. Španski sportski dnevnik AS objavio je poprilično hrabru tvrdnju. Naime, oni tvrde da će FIFA uskoro zabraniti transfere engleskim klubovima, Arsenalu i Chelseaju, koji je aktuelni prvak Premier lige.

FIFA će uskoro zabraniti transfere

Radi se o zabrani dovođenja igrača kakvu je ta organizacija već dala aktuelnom evropskom prvaku Barceloni, a nedavno se govorilo da će FIFA na jednak način suspendirati Real Madrid i njegovog gradskog rivala Atletico.

As nije objavio koliko bi dugo Chelseaju i Arsenalu bilo zabranjeno dovoditi igrače, ali se pretpostavlja da neće moći dovoditi igrače tokom dva prijelazna roka, a to je kazna kakvu je dobila i Barcelona zbog nepravilnosti prilikom transfera maloljetnih nogometaša.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Također, španski medij nije objavio zbog čega su tačno Arsenal i Chelsea sumnjivi, što čini tu vijest vrlo sumnjivom.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!