NaslovnicaVijestiFIFA OBJAVILA IDEALAN TIM SVJETSKOG PRVENSTVA 2018: Samo dva igrača iz hrvatske...

FIFA OBJAVILA IDEALAN TIM SVJETSKOG PRVENSTVA 2018: Samo dva igrača iz hrvatske reprezentacije uključena!

FIFA objavila idealan tim Svjetskog prvenstva 2018. Samo dva igrača iz hrvatske reprezentacije uključena! FIFA odabrala idealan tim Svjetskog prvenstva 2018 u Rusiji. Samo dva hrvatska reprezentativca se nalaze u timu u kojem nema ni Messija, ni Ronalda.

FIFA objavila

Idealan tim FIFA-e na Svjetskom prvenstvu 2018 je objavljen i kao što se i očekivalo najviše igrača je iz francuskog tima, čak četiri.

Jedina zemlja koja ima igrača u idealnom timu, a koja nije uspjela stići u polufinale jeste Brazil sa dva igrača. Naime u polufinalima Svjetskog prvenstva su ses sastale Francuska i Belgija, dok su to na drugoj strani bile Hrvatska i Engleska.

[su_bet365_100bonus]

Francuska je prošla Belgiju i ušla u finale nakon što su ih pobijedili sa 1-0, dok je Hrvatska prošla Englesku u produžecima, nakon što je u regularnom vremenu bilo 1-1.

Zaista sjajne utakmice su to bile, ali najbolje se čuvalo za kraj. U finalu smo vidjeli čak šest golova, nakon što je Francuska pobijedila Hrvatsku sa 4-2.

[su_live_koeficijenti_v2]

Ali, nakon finala izašao je idealan tim Svjetskog prvenstva 2018 i kao što vidite ispod samo su dva igrača iz Hrvatske uključena. Da li je još netko zaslužio da bude u idealnom timu iz hrvatske reprezentacije?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!