NaslovnicaVijestiFIFA SIMULIRALA ŽDRIJEB ZA SP: Hrvatska u nevjerovatnoj skupini!

FIFA SIMULIRALA ŽDRIJEB ZA SP: Hrvatska u nevjerovatnoj skupini!

FIFA simulirala jučer grupe za SP, to je bio probni pokušaj, a kako su izjavili iz FIFA-e nema šanse da se ponove iste skupine.

Brazil, Hrvatska, Kostarika i Japan ovako izgleda grupa koju je izvukao kompjuter simluacije FIFA-e.

U petak od 16:00h saznat čemo koja reprezentacija igra protiv koga i u kojim gradovima igraju. Kako bi FIFI u petak bilo lakše odlučili su napraviti ovu simluaciju kako bi upoznali zaljubljenike u nogomet sa 12 stadiona na kojim će s eigrati utakimice.

[su_live_koeficijenti]

Hrvatska reprezentacija je u drugoj jakosnoj grupi, te to znaći da ne može biti smještena u grupu sa reprezentacijama Švicarske, Kolumbije, Engleske, Meksika, Španjolske, Urugvaja i Perua.

U Fifinoj simulaciji, reprezentacija Hrvatske se našla u B grupu, zajedno sa velikim favorotim sa osvajanje Mundijala Brazilom, te pored Brazila tu je Kostarika, a iz četvrte jakosne grupe Japan.

Na Svjetskom prvnestvu Hrvatska je već dva puta igrala i sa Brazilom i sa Japanom. 1998. godine Hrvatska se našla s Japanom u grupi, kada je Šuker dao gol za pobjedu, a 2006.godine kada se odigralo bez golova.

S Brazilom Hrvatska se prvi put susrela 2006. godine, kada je jedini gol na utakmici postigao Kaka. U Brazilu 2014. godine drugi put Hrvatska igra protiv njih, Marcelo je postigao autogol, Vatreni su poveli, a onda stižu dva gola Neymara i jedan Oscara.

[su_live_koeficijenti_v2]

sedmično zaradi 20.000 eura, a on će najvjerovatnije voditi Orlove na Mundijalu.

Ovo je poredak favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva:

1. Njemačka; 2. Brazil; 3. Španija; 4. Francuska; 5. Belgija; 6. Portugal; 7. Nigerija; 8. Poljska; 9. Argentina; 10. Urugvaj; 11. Mekisko; 12. Island; 13. Hrvatska; 14. Engleska; 15. Senegal; 16. Švedska; 17. Danska; 18. Maroko; 19. Srbija; 20. Kolumbija; 21. Egipat; 22. Švicarska; 23. Peru; 24. Rusija; 25. Kostarika; 26. Iran; 27. Japan; 28. Tunis; 29. Južna Koreja; 30. Panama; 31. Saudijska Arabija; 32. Australija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!