NaslovnicaVijestiFILIPE LUIS PRIZNAO: Želio sam otići u taj klub, ali su me...

FILIPE LUIS PRIZNAO: Želio sam otići u taj klub, ali su me čelnici Atletico Madrida iznevjerili!

Defanzivac Atletico Madrida Filipe Luis priznao je kako je krajem prošlog mjeseca želio pregovarati sa predstavnicima Paris Saint-Germaina oko mogućeg transfera, ali su mu čelnici Atletico Madrida to zabranili.

Filipe Luis želio u PSG

Brazilski reprezentativac je bio jedna od glavnih meta francuskog kluba ovog ljeta, a ‘Parižani’ su se na kraju morali zadovoljiti dovođenjem drugog lijevog beka, odnosno Juana Bernata iz Bayern Munchena.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Bivši igrač Chelseaja priznaje kako je frustriran zbog toga što mu nisu dozvolili ni da započne pregovore sa prvakom Francuske. U intervjuu za Globoesporte on je rekao: “Postojala je mogućnost da odem u PSG. Razgovarao sam sa Atleticom i pitao ih da me puste da odem, kao što su pustili Gabija nedavno. Odgovorili su mi kako to nije ista situacija, unatoč tome što smo obojica imali isto vremena do isteka ugovora.”

“U mojoj situaciji ostalo je malo vremena do kraja prelaznog roka i bilo bi teško pronaći zamjenu za mene. Kada su mi rekli da ne žele da odem i kada su odredili cijenu koja mora biti plaćena, to sam prihvatio. Zatim su rekli da sam pokušao isforsirati transfer, ali to je laž. Toliko dugo sam u Atleticu i to me rastužilo, pokušali su pogoršati moj ugled u klubu. Ovo je moja osma sezona u klubu i odigrao sam preko 300 utakmica. Neću uništiti ono što sam stvorio ovdje.”

33-godišnjak je u Atletico stigao u ljeto 2010. godine iz Deportivo La Corune za 12 miliona eura, da bi samo četiri sezone kasnije otišao u Chelsea za 20 miliona eura, gdje se zadržao samo jednu sezonu, a zatim se ponovo vratio u klub za 16 miliona eura. U dresu ‘Jorgandžija’ ukupno je odigrao 303 utakmice, postigao deset golova i podijelio 27 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!