NaslovnicaVijestiFINALE LIGE PRVAKA: Evo kako će momčad Liverpoola i Real Madrida izgledati...

FINALE LIGE PRVAKA: Evo kako će momčad Liverpoola i Real Madrida izgledati u finalu Lige prvaka

Nacije širom svijeta se pripremaju za događaj na Svjetskom prvenstvu sljedećeg mjeseca, međutim, najveći susret se ove sezone tek treba održati u Kijevu. Real Madrid i Liverpool su dva finalista koja će se sastati u Kijevu u finalu Lige prvaka.

FINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid je osvojio ovo natjecanje rekordnih 12 puta i ako ponovo osvoje i ove godine protiv Liverpoola, to će im biti treći put u nizu, što doista održava njihovu dominantnu ulogu u Europi.

Liverpool, također ima svoj ugled u ovom cijenjenom događaju, nakon što je osvojio ovo natjecanje pet puta. Međutim, po prvi put su došli u finale prije 11 godina, a nedavni preporod pod vodstvom Jurgen Kloppom zaslužuje sve pohvale.

[su_champions_league_final]

Vladajući prvaci su uvjereni da će uspjeti da osvoje svoju četvrtu Ligu prvaka u pet godina, ali klub sa Anfielda se ne bi trebao potpuno otpisati, jer ta ‘autsajderska’ oznaka im pristaje bolje nego bilo kojem drugom timu.

Povijesna ‘Istanbulska noć’ 2005. godine je bila nevjerojatna za Liverpool. Oni su se te godine vratili protiv AC Milana, unatoč tome što su na poluvremenu gubili sa 3-0, a taj čudesni naslov bi mogao potaknuti Redse i protiv Real Madrida u subotu.

U međuvremenu, Los Blancosi su u prethodnim kolima izbacivali favorite jednim za drugim. PSG, Juventus i Bayern Munchen su izbačeni od strane Real Madrida iako nisu bili baš favoriti u svakoj od ovih utakmica.

Liverpool je izgubio tri finala nakon što su osvojili svoju posljednju titulu u Liga kupu 2012. godine i Jurgen Kloppov rekord u finalima ih je postavio kao autsajdere pred ovaj odlučujući susret.

[su_champions_league]

Evo kako bi Liverpool i Real Madrid mogli izgledati u finalu Lige prvaka:

Real Madrid – Keylor Navas; Dani Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Casemiro, Luka Modric, Toni Kroos; Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema.

Liverpool – Loris Karius; Trent Alexander-Arnold, Dejan Lovren, Virgil van Dijk, Andrew Robertson; Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum, James Milner; Mohamed Salah, Sadio Mane, Roberto Firmino.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!