NaslovnicaVijestiFinale Lige prvaka u New Yorku?!

Finale Lige prvaka u New Yorku?!

Trenutno su u toku pregovori za to da se veliko finale elitnog takmičenja Lige prvaka odigra u New Yorku, priznao je jedan od osnivača tvrtke Mediapro, Jaume Roures.

tko su favoriti

Prije početka nove sezone u španjolskoj elitnoj La Ligi održan je službeni sastanak na kojem je dogovoreno da će se neke od utakmica u budućnosti igrati u SAD-u. To je apsolutna novost kada se govori o prvenstvenim utakmicama, ali sada je postalo jasno da će gledaoci “preko bare” moći uživo pratiti čak i finale Lige prvaka.

Jaume Roures, jedan od osnivača tvrtke Mediapro, za Radio Catalunya priznao je da su pregovori u tijeku kako bi u budoćnosti finalna utakmica najjačeg europskog nogometnog natjecanja biti odigrana u New Yorku. Također se dotaknuo i zvanične utakmice La Lige između Girone i Barcelone, koja će biti odigrana u Miamiju u siječnju 2019 godine.

>> REVOLUCIJA U NAJAVI: UEFA od 2021 godine uvodi još jedno evropsko takmičenje

„To je pozitivna slika za nogomet, posebno za Gironu koja je nova u španjolskoj nogometnoj eliti. Selidba utakmice u SAD-u je ogromna reklama za klubove, što pak donosi više novca i kvalitetnije natjecanje”, dodao je Roures.

[su_bet365_100bonus]

Naredno finale Lige prvaka igra se u Madridu, a za dvije godine u Istanbulu. Za tri godine, gledaoci u Evropi finale Lige prvaka mogli bi gledati u popodnevnom terminu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!