NaslovnicaVijestiFIORENTINA NA VELIKOM ISKUŠENJU: Da li će Simeone napustiti klub, astronomska ponuda...

FIORENTINA NA VELIKOM ISKUŠENJU: Da li će Simeone napustiti klub, astronomska ponuda stigla na adresu u Firencu

Italijanski spostski list Gazzetta dello Sport objavila je danas vijest da je italijanski velikan Fiorentina odbila astronomsku ponudu za Givannia Simeona, inače sina od trenutnog trenera Atletico Madrida, Diega Simeonea. Rekli su kako ne žele puštati svoje najbolje igrače iz kluba, te da trenutno niko nije na prodaju.

Fiorentina je odbila ponudu francuskog diva Marseillea za argentinskog napadača Giovannia Simeonea, sina Diego Simeonea. La Gazzetta dello Sport tvrdi da su Francuzi ponudili čak 40 milijuna eura za naknadu za bivšeg nogometaša Genove koji je prošle sezone postigao 14 golova u 38 utakmica u talijanskoj Serie A.

Fiorentina želi zadržati igrača, kojeg su tek prošle godine doveli iz Genoe, a koji je u minuloj sezoni skrenuo pažnju na sebe sjajnim partijama i pokazao da će u budućnosti biti jedan od najboljin napadača u Seriji A.

>> MANCHESTER CITY DOVODI ZVIJEZDU PSG-A: Ukoliko ga Pep Guardiola dovede, Građani će biti nezaustavljivi!

Iz Fiorentine su saopštili kako ne žele prodavati svoje najbolje nogometaše te da žele praviti okosnicu tima oko nogometaša kao što su Milenković, Simeone i Federico Chiesa, za kojeg već duže vremena dobijaju ponude koje su do sada redovno odbijali.

[su_bet365_100_bonus]

Zanimljivo je da Fiorentina u svojim redovima ima sinove igrača koji su nekada nastupali u Seriji A ili za Fiorentinu. Enrico Chiesa je godinama bio član Viola, dok je Simeone imao uspješne epizode u Interu i Laziu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!