NaslovnicaVijestiFirmino obećao: To je nešto što moram da radim svaku utakmicu

Firmino obećao: To je nešto što moram da radim svaku utakmicu

To je nešto što moram da radim svaku utakmicu, izjavio je igrač kluba sa Anfielda. Roberto Firmino planira pokazati veći stepen dosljednosti za Liverpool. Brazilac je obećao da će nastojati da odigra svaku utakmicu kao što je to uradio protiv Arsenala u remiju od 3-3.

To je nešto što moram da radim svaku utakmicu

24-godišnjak je Liverpool doveo u vodstvo dva puta u roku od 20 minuta na otvaranju utakmice protiv Topnika, uključujući i taj nevjerovatni pogodak izvan kaznenog prostora.

Firminov jedini gol koji je do sada postigao je u utakmici protiv Manchester Cityja u novembru u pobjedi od 4-1, kada je također bio igrač utakmice.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

“Nadam se da ću igrati protiv svih timova baš kao što sam igrao protiv Arsenala.”

“Očigledno je da igram dobro protiv velikih timova, ali moj cilj je da pomognem timu svojim golovima i radeći sve što mogu na terenu.”

“Bio je jedan dodatni motiv protiv Arsenala. Tužan sam što nismo pobijedili tu utakmicu, ali sam sretan što sam mogao pomoći svom timu sa dva gola i barem smo izvukli neriješeno na kraju.”

“Mislim da smo odigrali mnogo bolje od Arsenala. Ne bi bilo pošteno da smo izgubili utakmicu, tako da smo zadovoljni makar i bodom, što smo uradili na kraju utakmice.”

“Želim obećati navijačima Liverpoola da ću u svakoj utakmici igrati kao protiv Arsenala i da ću nastojati da igram što bolje da pomognem svojoj ekipi. To je nešto što moram da uradim za ovaj tim.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!