NaslovnicaVijestiFirmino pred sudom zbog vožnje pod utjecajem alkohola

Firmino pred sudom zbog vožnje pod utjecajem alkohola

Nogometaš Liverpoola Roberto Firmino optužen je za vožnju pod utjecajem alkohola, te će se morati pojaviti pred sudom, prenijeli su danas britanski mediji.

alkohola

Kako se navodi, Firmina je policija zaustavila rano ujutro 24. prosinca i morat će se pojaviti pred sudom 31. siječnja.

“Policija Merseysideaa optužila je dvadesetpetogodišnjeg muškarca za vožnju pod utjecajem alkohola, njegov automobil zaustavljen je u centru Liverpoola rano ujutro u subotu. Roberto Firmino iz Liverpoola pojaviće se pred sudom 31. siječnja”, naveo je glasnogovornik policije za Liverpool Echo.

Nakon obećavajućeg starta sezone, Firmino je zatajio, te nije uspio da se nametne kao vođa ekipe u odsustvu sunarodnjaka Phillipea Coutinha, a sada se uvalio u probleme i izvan terena.

Firmino je stigao na Anfield iz Hoffenheima prošle godine, a Liverpool je za njega platio obeštećenje od 41 milijuna eura njemačkom klubu.

Očekivano, Liverpoolovi navijači su bijesni zbog ovakvog ponašanja i hapšenja Brazilca, te su negodovali na društvenim mrežama.

S obzirom na to da se mora pred sud 31. siječnja, kada Redsi igraju protiv Chelseaja, moguće je da će morati propustiti taj duel.

Liverpool će 31. siječnja igrati protiv Chelseaja, u derbiju Premijer lige. Nakon 17 kola Liverpool je drugi na tablici sa devet bodova zaostatka za Chelseajem, koji ima i utakmicu više.

Firmino je u 18 utakmica ove sezone postigao šest golova. Za reprezentaciju Brazila pet puta se upisao u listu strijelaca u 13 nastupa.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!