NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ BLOKIRAO TRANSFER ZVIJEZDE U PSG: Odbijena svaka ponuda za njega!

FLORENTINO PEREZ BLOKIRAO TRANSFER ZVIJEZDE U PSG: Odbijena svaka ponuda za njega!

Florentino Perez blokirao transfer zvijezde u PSG. Odbijena svaka ponuda za ovog igrača. Real Madrid je, kako se izvješćuje, odbio ponudu od PSG-a za James Rodrigueza.

Florentino Perez blokirao

Kolumbijski internacionalac, koji se trenutno nalazi na posudbi u Bayern Munchenu je rekao da želi da ode sa Allianz Arene, ali Florentino Perez je blokirao taj transfer, prenosi Don Balon.

Čini se da se Rodriguez trenutno suočava sa neizvjesnom budućnošću nakon što nije uspio ni u Real Madrid ni u Bayernu.

[su_bet365_100bonus]

Jednom se smatrao velikom zvijezdom u nogometu, 27-godišnjak se mučio da se uspostavi na Bernabeu i unatoč mini-oživljavanju u Bayernu prošle sezone, izgleda da on želi nastaviti u drugom klubu.

Još jedan nedavno Don Balonov izvještaj sugerirao je da je Rodriguez bio oduševljen prelaskom u Premier ligu u klubove kao što su Arsenal, Chelsea i Liverpool kao potencijalne destinacije.

[su_bet365_koeficijenti]

Ostjae da se vidi hoće li veliki klubovi stvarno da ga traže do siječnja, ali Don Balon tvrdi da je PSG bio spreman na to.

Rodriguez je ranije u svojoj karijeri igrao u Monacu, pa bi se preseljenje u manje konkurentnu ligu sa dominantnom ekipom moglo isplatiti za njega i vjerojatno bi igrao mnogo bolje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!