NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ DAO ZELENO SVJETLO: Lopetegui dovodi dva nova pojačanja za 200...

FLORENTINO PEREZ DAO ZELENO SVJETLO: Lopetegui dovodi dva nova pojačanja za 200 milijuna funti

Florentino Perez dao zeleno svjetlo. Lopetegui dovodi dva nova pojačanja za 200 milijuna funti. Evo koja su to dva nova igrača koja će doći na Bernabeu. Predsjednik Real Madrida Florentino Perez pokrenut će smjelu otragu za transferima kako bi dočekao Julena Lopeteguija na Santiago Bernabeu.

Florentino Perez dao

Predsjednik Real Madrida će izgleda poslati ponudu za Alissona iz Rome i Sergej Milinković Savića iz Lazija i najvjerojatnije će ga to koštati oko 200 milijuna funti.

Obje zvijezde su bile povezane sa prelaskom u Real Madrid prošlog tjedna i izgleda da Perez možda želi slijediti medijske špekulacije koje ga povezuju sa obje zvijezde.

[su_cashout]

Samo je ovaj tjedan The Sun izvijestio da Real Madrid želi pokrenuti ponudu od 150 milijuna funti za potjeru Lazijevog veznjaka Milinković-Savića.

Srbijanski nogometaš je imao nevjerojatnu sezonu sa Lazijom u Seriji A i čak je impresionirao ovog tjedna na Svjetskom prvenstvu, gdje je Srbija dobila Kostariku sa 1-0 u svojoj prvoj utakmici na velikom natjecanju.

Talijanski Calciomercato je izvijestio da će perez večeras također tražiti da se pošalje ponuda za Rominog vratara Alissona, koji će vjerojatno koštati oko 80 milijuna eura, to jest 70 milijuna funti.

[su_bonus]

U izvješću se navodi kako Florentino Perez želi i Alissona i Milinković-Savića u Real Madirdu kako bi dočekao svog novog menadžera Julen Lopeteguija u La Ligu.

To zasigurno ne bi bio loš početak za bivšeg menadžera Španjolske. Vjeruje se kako će mu Perez dopustiti transfer budžet od 220 milijuna funti za nove talente i nova pojačanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!