NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ ŽELI ZVIJEZDU ARSENALA: Uključit će i Dani Ceballosa u transfer...

FLORENTINO PEREZ ŽELI ZVIJEZDU ARSENALA: Uključit će i Dani Ceballosa u transfer kako bi ga doveo u svoje redove!

Real Madrid bi mogao iskoristiti španjolskog veznjaka Danija Ceballosa u dogovoru za Pierrea-Emericka Aubameyanga iz Arsenala.

FLORENTINO PEREZ ŽELI

Što se tiče Don Balona, Florentino Perez želi pojačati svoje napadačke mogućnosti, a Los Blancosi sada žele transfer Arsenalovog napadača Aubameyanga.

Izvještaj također napominje kako će Aubameyang koštati oko 80 milijuna eura, no Real Madrid bi mogao čak da se nađe u iskušenju da uključe Ceballosa u ponudu za internacionalca Gabona.

Aubameyang je jedan od najboljih napadača na planeti od prelaska u Arsenal u siječnju 2018. godine, tako da je lako shvatiti zašto Real lovi 30-godišnjaka.

U 70 utakmica za sjeverni londonski klub napadač je uspio skupiti impresivnih 46 golova i 12 asistencija, što je sjajan uzvrat s obzirom da Topnici nisu blagoslovljeni obiljem kreativnih opcija u sredini terena i napadu.

S obzirom da su Benzema i Bale posljednjih godina pali u formi, čni se pametnim potezom kupovina napadača koji bi mogao izuzetno da pojača napadačke opcije Zinedine Zidanea.

Arsenal danas igra protiv Frankfurta u gostima, gdje su autsajderi sa koeficijentom 2.70. Najbolji koeficijenti na ovoj utakmici su u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Europske lige!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!