NaslovnicaVijestiFlorentino Perez iznenadio svojom reakcijom na gol Cristiana Ronalda

Florentino Perez iznenadio svojom reakcijom na gol Cristiana Ronalda

Sinoć su odigrani prvi susreti polufinala ovogodišnje Lige prvaka, a noć je obilježio Cristiano Ronaldo, koji je postigao dva gola u pobjedi od 3-0 na gostovanju njegovog tima kod Juventusa.

Perez iznenadio svojom reakcijom na gol Ronalda

Portugalac je sve navijače Real Madrida digao na noge svojim drugim golom, odnosno sjajnim makazicama, ali ne i predsjednika kluba Florentina Pereza.

Prema pisanju španjolskih novina El Confidencial, Perez nije čak ni ustao, a kamo li aplaudirao na majstoriju zvijezde svog kluba u 64. minuti susreta. Kao razlog zbog kojeg je to učinio navodi se kako su njih dvojica u lošim odnosima zbog trenutnih pregovora oko Ronaldovog produženja ugovora, koji ne idu po planu. Navodno, portugalski reprezentativac želi novi dugogodišnji ugovor na Santiago Bernabeuu, kojim bi postao jedan od najplaćenijih igrača na svijetu, ali Perez mu još uvijek nije spreman ponuditi platu koju traži, iako 33-godišnjak igra sjajno i ove sezone.

Unatoč lošem startu sezone, Cristiano Ronaldo je postigao čak 39 golova i podijelio sedam asistencija u 36 nastupa u svim takmičenjima, a čak 23 od tih 39 golova je postigao u posljednjih 14 nastupa. Pored Portugalca, sinoć je gol postigao i Marcelo, te su ‘Madriđani’ po mišljenju mnogih već osigurali prolazak u polufinale najelitnijeg nogometnog klupskog natjecanja, posebno zbog činjenice da uzvratni susret propusta jedan od najboljih igrača Juventusa u posljednjih nekoliko sezona, Paulo Dybala, koji je dobio crveni karton.

[su_no1forfootball]

Ronaldo se nakon utakmice zahvalio navijačima Juventusa, koji su mu priredili ovacije nakon drugog gola, što mu se, kako priznaje, nikad ranije nije dogodilo u karijeri: “To je bio nevjerovatan trenutak. Moram zahvaliti svim navijačima Juventusa, ono što su učinili je nevjerovatno. Ovo mi se nikad ranije nije dogodilo u karijeri, vrlo sam sretan.”

Očaran sinoćnjim izdanjem napadača Real Madrida ostao je i legendarni Gianluigi Buffon, koji ga je uporedio sa Maradonom i Peleom: “Vidjeli smo kakav je Ronaldo, igrač na izvanrednoj razini, koji postiže izvanredne stvari, zajedno sa Lionelom Messijem. Njih dvojica bi se trebali porediti sa Maradonom i Peleom zbog načina na koji su sposobni odlučiti utakmice i osvojiti trofeje za svoje timove.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!