NaslovnicaVijestiFlorentino Perez kaznio Cristiana Ronalda zbog loše forme

Florentino Perez kaznio Cristiana Ronalda zbog loše forme

Još prošli mjesec pisali smo kako Cristiano Ronaldo redovito putuje u Maroko kako bi vrijeme provodio sa boksačem Badr Harijem, a neki mediji pisali su i kako je igrač u ‘gay odnosu’ s 31-godišnjakom.

OIR_resizer

Prema pisanju Sporta, predsjednik Real Madrida Florentino Perez kaznio je igrača Real Madrida zbog posjećivanja Harija jer se Ronaldo više koncentrira na stvari izvan terena nego na one na terenu.

Vjeruje se kako Ronaldo leti u Afriku privatnim letom četiri puta na tjedan, od ponedjeljka do četvrtka nakon što mu završi trening.

Unatoč tome što je postigao 27 pogodaka u svim natjecanjima do sada ove sezone, Perez je očito ljut na Portugalca jer smatra da može biti i bolji.

Perez je čak od kralja Maroka, Mohameda VI, tražio da ga informira kada Ronaldo dođe u njegovu zemlju.

[su_google_adsense]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!