NaslovnicaVijestiFlorentino Perez napokon rekao istinu o budućnosti Cristiana Ronalda u Real Madridu

Florentino Perez napokon rekao istinu o budućnosti Cristiana Ronalda u Real Madridu

Florentino Perez napokon rekao istinu o budućnosti Cristiana Ronalda u Real Madridu. Posljednjih nekoliko dana čuli smo brojna izvješća o Cristianu Ronaldu koji želi napustiti Real Madrid sa senzacionalnim povratkom u Manchester United.

Florentino Perez napokon

Međutim, unatoč svim online člancima i novinskim kolumnama, zapravo nismo čuli ništa od Ronalda ili Real Madrida. Sigurno će izaći i poricati ako to nije istina.

Sa Cristianom na Kupu konfederacija, koji predstavlja Portugal, možda je razumljivo da on ne želi govoriti o budućnosti tijekom međunarodnog turnira.

Ali to ne zaustavlja kluba da pokuša poreći ove glasine – i konačno su to učinili u ponedjeljak navečer.

[su_bonus]

Predsjednik kluba Florentino Perez je razgovarao sa španjolskom radio stanicom Onda Cero i očito su ga pitali o budućnosti četverostrukog dobitnika Zlatne lopte.

Umjesto izbjegavanja pitanja, Perez je bio vrlo iskren prema onome što misli o cijeloj ovoj situaciji.

“Cristiano ima ugovor i on je igrač Real Madrida”, rekao je Perez.

“Nisam razgovarao sa Cristianom… ali kažu da ga tretiraju loše u ovoj zemlji. Otkrio sam to kroz novine.”

“Posljednji put kada sam razgovarao sa njim bilo je u Cardiffu, nakon utakmice. Što se dogodilo sa poreznim vlastima je bilo nakon utakmice.”

[su_watch_live_football]

“Život stvara neočekivane situacije, ali ih treba prihvatiti i naći rješenje.”

“Klauzula za Cristiana iznosi 1 milijardu funti, a nismo imali ni ponudu za njega… Šeik iz PSG-a je moj prijatelj i nije me zvao, nismo razgovarali o Ronaldu.”

“Ovo je sve vrlo čudno. Cristiano je dobar momak, morat ću razgovarati sa njim i vidjeti što se događa.”

“Uvijek ću ga braniti kao osobu i kao nogometaša, a on je zaista jako dobra osoba.”

Čini se da su temelji Ronaldove nesreće optužbe o poreznim prevarama sa kojima se suočava. Ronaldo se optužuje da je prevario španjolske porezne uprave za preko 14 milijuna eura, s time da se njegova prava na slikanje dovode u pitanje.

[su_live_koeficijenti]

Kao rezultat toga, dobili smo izvještaje o tome da će Ronaldo ostati na Bernabeu samo ako klub plati tih 14 milijuna eura novčane kazne. To je nešto što Perez odbija vjerovati.

“Cristiano definitivno nije želio da mu platimo kaznu … on nije takav”, rekao je.

“Siguran sam da Cristiano ispunjava sve svoje porezne uvjete, to mora biti neka zbrka koja će se razjasniti. Cristiano nije ljut zbog toga što mora platiti kaznu.”

Također pročitajte: Dugoročna oklada: Ronaldo u Manchester Unitedu

“Jedino što znam je da je Cristiano jako ljut na tretiranje medija koje je dobio u novinama.”

Dakle, konačno imamo neke stvarne citate o Ronaldovoj situaciji. No, nije sasvim jasno hoće li i dalje biti igrač Real Madrida u sezoni koja dolazi.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!