NaslovnicaVijestiFlorentino Perez ne dopušta da se finale Kupa kralja igra na Santiago...

Florentino Perez ne dopušta da se finale Kupa kralja igra na Santiago Bernabeuu

Predsjednik nogometnog kluba Real Madrid Florentino Perez rekao je da finale Kupa kralja ne može biti održano na stadionu “Santiago Bernabeu”, jer će se u to vrijeme obavljati građevinski radovi.

finale kupa

“Finale Kupa ne može održati na našem stadionu, jer su za tad planirani radovi. Jedino je to u pitanju, ne postoji drugi problem”, rekao je Perez za španjolske medije.

U finalu Kupa kralja sastaće se branitelj titule Barcelona i ekipa Alavesa. Barcelona je prošle godine osvojila to natjecanje pobjedom nad Sevillom, a meč je odigran na stadionu Atletico Madrida, pošto je Realov stadion bio nedostupan zbog koncerta Brucea Springsteena.

I ove godine se “Santiago Bernabeu” spominje kao potencijalni domaćin finala Kupa kralja, uz “Vicente Calderon” i stadion Athletic Bilbaoa, čuveni San Mames.

Prema navodima španjolskih medija, želja Barcelone je ponovno bio Realov stadion, dok Alaves želi da se utakmica igra u Bilbau.

Vlasnik Alavesa Josean Querejeta rekao je da bi San Mames bio savršen za navijače tog kluba.

“San Mames je najbliži, tako da će dosta naših navijača moći doći. To je moderan stadion i jedan od glavnih obilježja Baskije. Kapacitet ‘Calderona’ i San Mamesa je sličan, ali je San Mames moderniji. Vjerujem i da bi navijači Athletic Bilbaoa bili oduševljeni da baskijski tim igra finale kupa na njihovom stadionu”, rekao je Querejeta.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!