NaslovnicaVijestiFlorentino Perez otkrio kako bi trebala izgledati momčad Real Madrida

Florentino Perez otkrio kako bi trebala izgledati momčad Real Madrida

Nakon što tekući prijelazni rok završi, Real Madrid u sljedeća dva neće moći registrirati nove igrače. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Kraljevski klub izdržati 18 mjeseci bez pojačanja, no predsjednik kluba Florentino Perez otkrio je kako bi trebala izgledati momčad Real Madrida.

OIR_resizer

Svi iščekuju neki luđački transfer do kraja prijelaznog roka, no predsjednik je rekao kako klub neće trošiti novac na pojačanja.

“Nećemo dovoditi pojačanja u siječanjskom prijelaznom roku, no ne zato što na snagu stupa zabrana transfera, već zato što već imamo najbolje igrače i najboljeg trenera”, ispalio je Perez.

Sigurno smo kako bih neko poznato ime sletjelo u Madrid u ovom prijelaznom roku da je trener Rafael Benitez.

Čovjek koji je stvorio Galacticose uvjeren je kako će zabrana transfera biti poništena.

“Sankcija FIFA-e je bolna. Na taj način se pokušava oklevetati reputacija Real Madrida. Uvjereni smo kako je sve to velika greška.”

“Ludo je samo pomisliti da je Real Madrid dobio kaznu zbog ovako nečega jer nama su djeca oduvijek bila prioritet.”

Mislite li da će kazna biti poništena?

[su_bet365_americki_nogomet]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!