NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ POSLAO PONUDU: Za 80 milijuna eura na Santiago Bernabeu stiže...

FLORENTINO PEREZ POSLAO PONUDU: Za 80 milijuna eura na Santiago Bernabeu stiže gol mašina!

Florentino Perez poslao ponudu za jednog od najboljih napadača na svijetu. Za 80 milijuna eura na Santiago Bernabeu stiže gol mašina! Europski prvak Real Madrid navodno planira kasni pokušaj potpisivanja urugvajskog stroja za golova Edinson Cavanija iz PSG-a.

Florentino Perez poslao

Prema izvješćima španjolskog Don Balona, Real Madrid bi trebao u ovim posljednjim danima ljetnog prijelaznog roka pokušati da dovede napadača PSG-a Edinson Cavanija na Santiago Bernabeu.

Nakon što su ovog lejta izgubili zvijezdu Cristiana Ronalda u Juventus, Los Blancosi su na tržištu za novo veliko ime u napadu.

Bilo je shvaćeno da će Europski prvaci potpisati PSG-ovu zvijezdu Neymara, kao izravnu zamjenu, dok je tinejdžer Kylian Mbappe također bio na njihovim radarima. Chelseajev čarobnjak iz Belgije, Eden Hazard je također bio snažnon povezan sa prelaskom u španjolsku prijestolnicu tijekom cijelog ljeta.

Međutim, nakon što su odbijeni u svojim potražnjama, predsjednik Real Madrida Florentino Perez naovdno je promatrao Edinson Cavanija kako bi poboljšao napadačke redove svoje ekipe.

Real Madrid i Julen Lopetegui imaju Gareth Balea i Karim Benzemu koji su ostavili snažan dojam i ostvarili pobjede u prve dvije utakmice u La Ligi ove sezone, ali Perez i dalje želi popuniti otvorenu rupu koju je ostavio Ronaldo svojim odlaskom, a Cavanija vidi kao pravu opciju za zamjenu portugalske zvijezde.

31-godišnjak se pridružio PSG-u iz Napolija 2013. godine za 55 milijuna funti, a od tada je postao jedan od najboljih napadača diljem Europe. Od prelaska u Pariz, Cavani je postigao 171 gol i asistirao za 31 u 247 nastupa, osvojivši brojne trofeje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!