NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ SPREMAN PLATITI 300 MILIJUNA EURA: Real Madrid dovodi Neymara, ali...

FLORENTINO PEREZ SPREMAN PLATITI 300 MILIJUNA EURA: Real Madrid dovodi Neymara, ali samo pod jednim uslovom!

Florentino Perez spreman platiti 300 milijuna eura. Real Madrid dovodi Neymara, ali samo pod jednim uslovom! Real Madrid priprema ponudu od 300 milijuna eura za brazilsku zvijezdu Neymara iz PSG-a.

FLORENTINO PEREZ SPREMAN

Predsjednik Los Blancosa Florentino Perez se nada da će UEFA-ine sankcije natjerati PSG-a da mora prodati Neymara i spreman je potrošiti 300 milijuna eura za napadača, objavljuje španjolski sportski list.

Madrid nije doveo zamjenu za Cristiana Ronalda, koji je ovog ljeta prodan u Juventus za 100 milijuna eura, ali nakon poraza od Atletico Madrida u UEFA Super kupu, zabrinuti su na Bernabeu i potrebna im je još jedna super zvijezda.

Sa manje od dva tjedna prije zatvaranja prijelaznog roka, Madrid je spreman dovesti bivšeg krilnog igrača Barcelone, Neymara, ako PSG-u bude prijetila kazna zbog kršenja propisa Finansijskog Fair Playa.

[su_bet365_koeficijenti]

PSG je u vlasništvu države Katar od strane Qatar Sports Investments i oni su pod istragom od UEFA-e zbog novca kojeg su uplatili u klub u obliku sponzorstva.

U 2013. godini, UEFA je uvela pravilo FFP-a, koje zahtijeva od klubova da uravnoteže svoju potrošnju sa njihovim prihodima.

Novac koji je vlasnik uložio u klub ne tretira se kao prihod i vrijednost sponzorstva procjenjuje se kako bi bila sigurna da ima fer vrijednost ili tržišnu cijenu.

Prijavljeno je da turistička organizacija Katar godišnje ulaže oko 120 milijuna eura u pariški klub.

2017. godine, PSG-ovi finansijski sustavi su podvrgnuti pregledima nakon što je klub potrošio 198 milijuna funti te je potom potpisao ugovor sa Neymarom iz Barcelone, a potom je slijedio prijenos novca, uz mogućnost potpisivanja francuskog napadača Kyliana Mbappea, u sporazumu vrijednom 167 milijuna funti.

[su_bet365_100bonus]

Odluka žalbenog odbora UEFA-e stići će krajem koovoza i PSG vjeruje da je sve uredu, ali su svjesni da se mogu suočiti sa mogućim sankcijama – oni su prethodno bili kažnjeni zbog prekršaja pravila FFP-a 2014. godine.

Menadžer Real Madrida Julen Lopetegui navodno želi, ne samo dovesti novog napadača, već je na tržištu za braniča i lijevog beka, sa španjolskim gigantima koji su zainteresirani za Chelsejevog beka Marcos Alonsa.

Madrid također gleda i na druge mogućnosti, ako Neymarov dogovor ne bude prošao, sa Interovim Mauro Icardijem, Rodrigom iz Valencije i Timo Wernerom iz Leipziga koji su viđeni kao moguće zamjene za Ronalda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!