NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ TROŠI PREKO 200 MILIJUNA EURA: Evo tko stiže na Santiago...

FLORENTINO PEREZ TROŠI PREKO 200 MILIJUNA EURA: Evo tko stiže na Santiago Bernabeu!

Florentino Perez troši preko 200 milijuna eura. Evo tko stiže na Santiago Bernabeu! Real Madrid će morati da plati oko 226 milijuna eura kako bi bili uspješni u dovođenju Tottenhamovog i engleskog talismana Harry Kanea do sljedećeg ljeta na Santiago Bernabeu.

Florentino Perez troši

To nam dolazi od Don Balona, koji napominje da će 25-godišnjak moći da ode sa White Hart Lanea ako netko plati 226 milijuna eura, a predsjednik kluba Florentino Perez ga želi dovesti u glavni grad Španjolske kako bi pojačao svoj napad i popunio prazninu koju je Ronaldo ostavio kada je otišao u Juventus.

Potpisivanje Kanea bi bio odličan potez od strane Los Blancosa, jer bi dobili jednog od najboljih napadača u svjetskom nogometu, a to bi također pomoglo navijačima da zaborave na odlazak Cristiana Ronalda.

[su_bet365_100bonus]

Engleski internacionalac je sa svojom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ovog ljeta dokazao da on ima ono što je potrebno da igra na najvećoj svjetskoj nogometnoj pozornici.

Napadač je postigao šest golova u šest nastupa za momčad Gareth Southgatea, dok je svojoj zemlji osigurao četvrto mjesto i nagradu Zlatne kopačke.

Ako to nije bilo dovoljno, Kaneov rekord sa Spursima posljednjih nekoliko godina je onaj koji definitivno učvršćuje njegov status kao jednog od najboljih na svijetu na toj poziciji.

[su_bet365_koeficijenti]

Kane je postigao 20+ golova u posljednje četiri sezone u Premier ligi, a mogao bi preskočiti i Alan Shearera kao najboljeg strijelca lige svih vremena na kraju svoje karijere.

Ukoliko bi Real uspio dovesti Kanea sljedećeg ljeta, bilo bi to ogromno pojačanje za klub, jer bi se sami uvjerili u dobivanje jednog od najboljih svjetskih igrača koji će u narednim godinama sigurno pridonijeti ogrmonom broju golova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!