NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ UVJEREN DA ĆE USPJETI: Dovodi dva nova pojačanja za 400...

FLORENTINO PEREZ UVJEREN DA ĆE USPJETI: Dovodi dva nova pojačanja za 400 milijuna eura!

Florentino Perez uvjeren da će uspjeti. Dovodi dva nova pojačanja za 400 milijuna eura! Real Madrid izgleda da je dobio nadu osigurati zadivljujući dvostruki transfer Chelseajevog napadača Eden Hazarda i Totenhamovog napadača Harry Kanea.

Prema pisanju El Confidenciala, oba igrača su među najboljima na svijetu i među najboljima za Real Madrid nakon teškog početka sezone, gdje su četiri utakmice zaredom bez postizanja gola.

Ovo je sve zbog prodaje Cristiana ROnalda u Juventus na ljeto – transfer koji sve više izgleda kao velika pogreška, pogotovo što do sada nije došlo istinsko veliko ime da zamijeni portugalskog stroja za golove.

Hazard i Kane su već neko vrijeme među najboljim igračima Premier lige i mogli bi biti idealni, a El Confidencial objašnjava kako se Real nada potpisivanju obojice.

S Hazardom, koji odugovlači sa potpisivanjem novog ugovora na Stamford Bridgeu i jasno je dao do znanja da je u iskušenju da pređe na Bernabeu, dok je Kane igrač koji možda mora biti prodan, jer se Spursi mogu suočiti sa finansijskim poteškoćama nakon lošeg početka u Ligi prvaka, piše El Confidencial.

“Real Madrid je najbolji klub na svijetu. Ne želim to lagati danas. To je moj san otkako sam bio dijete”, rekao je Hzaard za Daily Mirror.

“Sanjao sam o ovom klubu. Vidjet ćemo. Ne želim svaki dan razgovarati o tome. Nemam vremena, ali uskoro ćemo razgovratai o mojoj budućnosti.”

Kada je ljeto u pitanju, Daily Mail tvrdi da je Real Madrid spreman dovesti Hazarda i Kanea za 400 milijuna funti, a čini se da će par i dalje povećati svoju cijenu do siječnja.

To ne bi trebao biti veliki problem za Florentina Pereza, koji ima povijest potpisivanja najvećih svjetskih imena tijekom svoje vladavine kao predsjednika Madrida.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!