NaslovnicaVijestiPredsjednik Real Madrida Florentino Perez dao brutalan odgovor na pitanje hoće li...

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez dao brutalan odgovor na pitanje hoće li potpisati Cristiana Ronalda

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez naizgled je odbacio mogućnost da europski prvaci potpišu zvijezdu Manchester Uniteda Cristiana Ronalda.

Ronaldo (37) želi napustiti United ovog ljeta kako bi ove sezone igrao Ligu prvaka. Brojni klubovi, uključujući Chelsea, Atletico Madrid i Bayern München, povezivani su s portugalskom zvijezdom ranije ovog ljeta, ali su u međuvremenu ohladili svoj interes za peterostrukog osvajača Zlatne lopte.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

S obzirom na to da su njegove mogućnosti male, navijači su nagađali da li bi se Ronaldo mogao vratiti u svoj bivši klub Real Madrid.

Ronaldo je najbolji strijelac u slavnoj povijesti Madrida, nakon što je postigao nevjerojatnih 450 golova u 438 utakmica za španjolskog prvaka tijekom iznimno uspješnog devetogodišnjeg boravka na Bernabeu.

Ali sadašnji predsjednik kluba Perez, gotovo je odbacio mogućnost prelaska portugalskog reprezentativca.

Na pitanje navijača planira li dati ponudu za napadača, koji ima još godinu dana ugovora s Old Traffordom, Perez je odgovorio: “Potpisati Cristiana? Opet? On ima 38 godina”, pogriješivši godine napadača namjerno.

Ronaldo je propustio većinu Unitedovih predsezonskih priprema nakon što je prošlog mjeseca predao zahtjev za transfer. Menadžer Crvenih vragova Erik ten Haag uveo je Ronalda u drugom poluvremenu u prvoj klupskoj utakmici sezone protiv Brightona, ali napadač nije uspio zabiti gol, a United je doživio razočaravajući poraz od 2-1 na Old Traffordu.

U međuvremenu, novi izvještaj tvrdi da Ronaldove suigrače sve više živcira igrač i njegova želja da ode. Među članovima momčadi raste ljutnja zbog Ronaldovog stava prema klubu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!