NaslovnicaVijestiFootball leaks: Pogledajte koliko Ronaldo zarađuje izvan nogometa

Football leaks: Pogledajte koliko Ronaldo zarađuje izvan nogometa

Football leaks: Pogledajte koliko Ronaldo zarađuje izvan nogometa! Poznato je da je Ronaldo jedan od najplaćenijih nogometaša na svijetu, ali portugalac svoje bogastvo povećava i izvan nogometnih terena. Cifre koje on zarađuje su astronomske, ali sigurno niste ni mogli zamisliti kolike su one ustvari. U nastavku teksta pročitajte koliko Ronaldo zaradi u reklamnoj kampanji za nekoliko sati “rada”.

Pogledajte koliko Ronaldo zarađuje izvan nogometa

Football leaks koji je u Njemačkoj dostupan u obliku knjige i dostupan je svima, sada nam otkriva koliki novac je Ronaldo zaradio 2013 godine. Najveća zvijezda svjetskog nogometa je te godine u Saudijskoj Arabiji dogovorio kratak ali nevjerovatno dobro plaćen posao. Ne možete ni zamisliti koliko je novca uspio zaraditi za par sati koje je proveo u kancelarijama telekomunikacijske firme iz Saudijske Arabije.

[su_bet365_live_koeficijenti]

On je naime za pet potpisanih dresova, dvije fotografije i dvije objave na svojim društvenim mrežama (Instagram i Facebook) za nekoliko sati uspio zaraditi astronomskih milion eura. On je na taj način promovisao telekomunikacijsku firmu iz Saudijske Arabije, ali je ograničio vidljivost tih objava na područje Bliskog istoka i Sjeverne afrike. Dakle Ronaldova kampanja je služila samo za promociju firme u pomenutim dijelovima svijeta ali je svejedno zaradio milion eura.

>> Igrači kojima je Juventus produžio karijeru

Mnogi će reći da to za njega ne predstavlja ništa jer ionako zarađuje ogroman novac, ali kada na tako jednostavan način za tako kratko vrijeme uspijete zaraditi toliki novac, onda je to stvarno vrijedno spomena. Znao je Ronaldo gdje se treba prodati, arapi najbolje plaćaju, u to smo se mogli uvjeriti više puta.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!