NaslovnicaVijestiFOTO: Da li nas očekuje novi skandal? Zašto je Ronalda na jahti...

FOTO: Da li nas očekuje novi skandal? Zašto je Ronalda na jahti neočekivano posjetila policija?

FOTO: Da li nas očekuje novi skandal? Zašto je Ronalda na jahti neočekivano posjetila policija? Nakon kupa konfderacija zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo, dobio je produženi godišnji odmor koji provodi sa svojim porodicom na njegovoj skupocjenoj jahti. Jučer je Portugalca na jahti neočekivano posjetila policija…

Zašto je Ronalda na jahti neočekivano posjetila policija?

Zadnje dane godišnjeg odmora Cristiana Ronalda, koje provodi sa svojom porodicom na skupocjenoj jahti iznenada je posjetila španjolska granična policija. Oni su neočekivano upali na jahtu koju je iznajmio Portugalac te su je detaljno pretražili. Na jahti su se zadržali sat i pol vremena, a kako prenose španski mediji Ronaldo nije izgledao zabrinuto te sa policajcima praktično nije ni komunicirao.

>> Bizaran transfer španske zvijezde: Saznajte šta je učino nakon što je u kancelariju kluba stigao sa 37 miliona u džepu

To se je dogodilo u Formenteri, na Baelarskom otoku gdje Ronaldo provodi zadnje dane godišnjeg odmora prije nego što odputuje na pripreme u SAD. On se na jahti nalazi sa nogobrojonom porodicom među kojom su i dva novorođenčeta, koji su prinova u Ronaldovoj porodici. Na jahti se također nalazi i Ronaldova zaručnica Georgina Rodriguez.

Granična policija nije izdala zvanično saopštenje zašto se nalazila na jahti “Aya London” mediji prenose da je u pitanju bila samo rutinska kontorla gdje je policija provjeravala da li firma koja iznajmljuje jahtu ima svu potrebnu dokumentaciju. Na jahtu su došla ti naoružana policajca koji su i pretražili jahtu a na jahti ih je dočekao Ronaldov rođak, koji se je na kraju pretrage i oprostio od policajaca.

Policija je zatim izvršila konttrolu i na jahti koju su iznajmlili paparazzi da bi mogli pratiti portugalsku zvijezdu na njegovom odmoru, a ove fotografije su nastale uprave sa te jahte.

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!