NaslovnicaVijestiFOTO: Evo kako izgleda kada Mona Lisa obuče dres Francuske!

FOTO: Evo kako izgleda kada Mona Lisa obuče dres Francuske!

Francuska slavi drugi naslov svjetskog prvaka u povijesti, euforija trese čitavu zemlju, do te mjere da je i muzej Louvre “adaptirao” najpoznatiju umjetninu na svijetu, a evo kako izgleda kada čuvena Mona Lisa obuče dres Francuske.

Postoje mnoga nogometna rivalstva na svijetu, a dakako, među senzibilnije odnose spadaju i oni na relaciji Rim – Pariz. Talijani još uvijek boluju od sramote stoljeća, nakon što se Azzurri nisu uspjeli plasirati na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a uz sve to susjedi Francuzi osvojili su najcjenjeniji trofej.

I svoje ispadanje u kvalifikacijama i francuski naslov Talijani će nekako otrpjeti, ali kad je čuveni muzej Louvre, samo nekoliko trenutaka nakon završetka finalne utakmice u Moskvi, postavio sliku Mona Lise u francuskom dresu, prelile su se sve čaše!

[su_no1forfootball]

Les Bleusi samo što su pobijedili Hrvatsku 4:2 i osvojili naslov svjetskog prvaka, a na Twitteru je najčuvenija slika već bila u dresu Tricolora, dakako sa dvije zvjezdice i znakom Nikea. Umjesto u originalnoj smećkastoj haljini i ogrtaču, Mona Lisa se svijetu pokazala u dresu novih svjetskih prvaka – pakao na Apeninskom poluotoku!

Talijanima to nije moglo biti duhovito, jer najčuvenija slika svijetu djelo je njihova genija Leonarda da Vincija, a čuva se u pariškome muzeju. Francuzi svoje pravo na ovo epohalno umjetničko djelo tumače činjenicom da je Leonardo da Vinci osobno prodao tu sliku francuskom kralju Françoisau I.

Koliko god se Francuzi trudili tumačiti kako je sve bila samo šala, ljubiteljima nogometa je jasno kako se radi o svojevrsnoj osveti za poraz u finalu Svjetskog prvenstva 2006. u Njemačkoj. Bilo je tada bolnih 3:5 iz pozicije Francuza, nakon izvođenja jedanaesteraca, a za Talijane je mogla početi fešta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!