NaslovnicaVijestiFOTO: Ovo je novi stadion West Ham Uniteda

FOTO: Ovo je novi stadion West Ham Uniteda

Nogometni klub West Ham od narodne sezone igraće na novom Olimpijskom stadionu u Londonu, a na godišnjoj razini će plaćati dva i pol milijuna funti (3,5 milijuna dolara) za 25 utakmica.

stadion

Tvrtka koja olimpijske objekte korištene za Igare 2012. u Londonu predaje organizacijama na upravljanje objavila je danas, nakon sudske odluke, ugovor s engleskim premierligašem West Hamom

West Ham će sljedeće sezone prvi put nakon 112 godina igrati izvan svog Upton parka. Klub iz istočnog Londona je zakupio Olimpijski stadion na 99 godina, a kapacitet za nogometne utakmice je 60.000. Kirija za Olimpijski stadion biće uvećana ukoliko West Ham odigra više 25 utakmica tijekom sezone.

Prva sezona West Hama na novom stadionu poklapa se s novim ugvor klubova o prodaji televizijskih prava utakmica Premier lige, po kojem se očekuje prihod najmanje od 100 milijuna funti godišnje.

stadion

Pored promjene stadiona, “čekićari” rade i na dovođenju igrača, a najnovija meta je srpski štoper Nikola Maksimović, koji se nalazi na meti brojnih europskih timova.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Kako prenosi talijanski novinar Gianluca Di Marcio, inače veoma upućen u transfere, West Ham je srpskom reprezentativcu ponudio četverogodišnji ugovor vrijedan ukupno osam milijuna eura.

West Ham, koji s klupe predovodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, želi iskoristiti zastoj u pregovorima između Torina i Napolija, ali to neće biti lako pošto ga procjenjuju na 25 milijuna eura.

Za visokog braniča navodno su zainteresirani još Fiorentina, Milan i Manchester United.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!