NaslovnicaVijestiIPAK ODLAZI: Griezmann spreman odreći se 7 miliona eura kako bi prešao...

IPAK ODLAZI: Griezmann spreman odreći se 7 miliona eura kako bi prešao u novi klub!

Zvijezda Atletico Madrida i jedan od najboljih napadača na svijetu u ovom trenutku Antoine Griezmann bio je umješan u veliku transfer sagu prošlog ljeta. Naime, tada se mnogo pisalo o interesu Barcelone za njega, ali do transfera nije došlo.

Griezmann želi u Barcelonu

On je iznenadio nogometnu javnost objavivši u kratkom polusatnom dokumentarcu kako ostaje u Atletico Madridu. Pored toga, odlučio je i produžiti ugovor sa madridskim klubom, te je tako postao jedan od najplaćenijih igrača u Europi sa platom od čak 23 miliona eura.

Međutim, sada, skoro godinu dana kasnije, novine Mundo Deportivo su objavile informaciju kako je Francuz poručio čelnicima Barcelone kako se predomislio. Pored toga, navodno je spreman pristati na smanjenje plate za čak sedam miliona eura, kako bi se pridružio katalonskom klubu.

Ovo bi moglo stvoriti velike probleme Atletico Madridu, s obzirom da je prije nekoliko dana potvrđeno kako klub napušta i Lucas Hernandez, koji odlazi u redove Bayern Munchena za 80 miliona eura, dok se također očekuju i odlasci Diega Godina, Diega Coste, Filipea Luiza i Saula predstojećeg ljeta.

Međutim, mogu li ‘Jorgandžije’ priuštiti sebi odlazak igrača oko kojeg su pristali graditi tim prije 12 mjeseci, i da li ga Barca još uvijek želi? Španjolski prvak se u posljednje vrijeme povezuje sa dovođenjem Luke Jovića, a ostaje nam da vidimo da li će promijeniti mišljenje u narednih nekoliko mjeseci.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!