NaslovnicaVijestiFrancesco Totti otkrio ime jednog igrača s kojim je želio igrati u...

Francesco Totti otkrio ime jednog igrača s kojim je želio igrati u svojoj karijeri

Iako je imao priliku igrati sa igračima kao što su Gabriel Batistuta, Cafu, Andrea Pirlo, Alessandro Del Piero, Paolo Maldini i Gianluigi Buffon, legendarni princ Rima priznao je kako postoji jedan čovjek s kojim je želio zaigrati u istom timu, ali mu se želja nikad nije ispunila.

Totti želio igrati sa Ronaldom

Totti želio igrati sa Ronaldom

Kako otkriva, u pitanju je legendarni Brazilac Ronaldo Luis Nazario de Lima.

Il Fenomeno je u dva navrata igrao u Seriji A, prvi put u dresu Intera između 1997. i 2002. godine, te drugi put u dresu Interovog najvećeg rivala AC Milana tokom sezona 2006/07 i 2007/08.

Bivši kapiten rimske ‘vučice’ u današnjem intervjuu je otkrio kako je Ronaldo jedini igrač s kojim je stvarno imao želju zaigrati u istom timu.

Govoreći za Corriere della Seru, 41-godišnjak je rekao: “Žalim samo zbog toga što nisam imao priliku zaigrati zajedno sa Ronaldom. To bi bilo ostvarenje sna, ne samo za mene, već i za njega jer bih mu pomogao da postigne još više golova nego što je uspio u karijeri.”

“Postigao je poprilično dovoljno, ali da sam ja igrao iza njega, ta cifra bi bila mnogo veća.”

Ronaldo je postigao 59 golova u 99 nastupa u dresu Nerazzurra, te je osvojio UEFA Kup 1998. godine, dok je u dresu Milana oistugai devet golova u 20 nastupa u Seriji A.

[su_oglas]

Možete li zamisliti kakav bi napadački duo činili on i Francesco Totti? Zanimljivo je da se ovo moglo ostvariti, s obzirom da je Real Madrid pokušao dovesti legendarnog Talijana.

On je ranije u svojoj karijeri priznao kako je bio vrlo blizu odlaska na Santiago Bernabeuu, ali je ostao vjeran svojoj ‘vučici’.

“Prije mnogo godina bio sam vrlo blizu prelaska u Real Madrid. Zvali su me da napustim Romu. Međutim, nikad ne bih prešao u drugi klub iz poštovanja prema navijačima.”

Roma je trenutno četveroplasirana u Seriji A sa 31 osvojenim bodom nakon 13 odigranih kola. Napoli je i dalje vodeći sa 38 bodova, ali i odigranom utakmicom više, dok su na drugom i trećem mjestu Inter, te Juventus sa 36, odnosno 34 osvojena boda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!