NaslovnicaVijestiFrancesco Totti priznao da žali zbog odbijanja ponude Real Madrida

Francesco Totti priznao da žali zbog odbijanja ponude Real Madrida

Kapiten Rome Francesco Totti opisao je Real Madrid kao klub za kojim najviše žali, pozivajući se na činjenicu da je odbio mnoge ponude “Kraljeva” u svojoj dugogodišnjoj karijeri, te ostao vjeran rimskoj “Vučici”.

francesco totti

Nakon što je ranije izjavio da “nitko nikada više neće odbiti novac koji su mu nudili Real Madrid i Barcelona”, Totti je sinoć dočekan ovacijama od strane Madridovih navijača prilikom ulaska u igru sa klupe.

Legendarni igrač Rome je u 74. minuti zamijenio Stephana El Shaarawyja, a prilikom ulaska dobio je nevjerovatan aplauz i ovacije od strane domaće publike.

Talijan, koji je odigrao 723 utakmice za Romu, priznao je da je to bio nevjerovatan osjećaj, te da pomalo žali što nikada nije zaigrao za španjolske divove.

“Santiago Bernabeu je nevjerovatan stadion. Real Madrid je jedini klub za kojim žalim”, rekao je Totti za Mediaset nakon utakmice.

“Bila je to jako emotivna i topla dobrodošlica. Ovo je velika uspomena za mene.”

Totti u svojoj karijeri nikada nije osvojio Ligu prvaka, a ove sezone je možda i posljednji put nastupio u ovom takmičenju, nakon što je tim Luciana Spalletija poražen ukupnim rezultatom 4-0, a sinoć su golove postigli Cristiano Ronaldo i James Rodriguez.

39-godišnjak, koji je postigao 293 gola u dresu Rome, nedavno je imao raspravu sa trenutnim trenerom Spalletijem, te nije igrao u pet uzastopnih utakmice prije pobjede nad Fiorentinom rezultatom 4-1, kada je konačno zaigrao.

Iako je odigrao samo šest utakmica ove sezone, te postigao jedan pogodak, Totti se nada da će sada igrati više.

“Propustio sam neke utakmice u posljednjih nekoliko tjedana, ali želim uživati u ovom trenutku sada. Vidjet ćemo što će se dalje događati.”

Totti je osvojio Scudetto 2001. godine, a u svojoj 24-godišnjoj karijeri na Olimpicu osvojio je još četiri trofeja.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!