NaslovnicaVijestiFrancisco Pavon: Imenovanje Zidanea trenerom došlo je u idealnom trenutku

Francisco Pavon: Imenovanje Zidanea trenerom došlo je u idealnom trenutku

Imenovanje Zinedinea Zidanea trenerom prvog tima došlo je u pravo vrijeme, tvrdi Zidaneov bivši suigrač u Real Madridu, Francisco Pavon.

Sin Zinedine Zidane-a umiješan u transfer zabranu

Pavon i Zidane su bili dio popularnih ‘galacticosa’, koji su osvojili Ligu prvaka 2002. godine.

Zidane je prošlog mjeseca unaprijeđen u trenera prvog tima, nakon što je ugovor sa Rafaelom Benitezom raskinut, a Španjolac je trenersku funkciju obavaljao tek šest mjeseci.

Govoreći za Radio 4G, Pavon je izjavio: “Zidane je idealna zamjena i njegovo imenovanje je stiglo u idealnom trenutku.”

Bivši defanzivac Reala dodao je: “Zidane je uvijek bio veličanstven igrač i uzoran parner. On je uvijek bio sjajan momak.”

Pavon i Zidane su bili dio popularnog slogana “Zidanes y Pavones”, koji je često govorio predsjednik kluba Florentino Perez aludirajući na kupovinu zvijezda i razvoj mladih talenata.

“Taj slogan mi nimalo nije smetao. Uvijek sam pokušavao biti primjer drugim igračima, i mislim da sam to činio najbolje što sam mogao.”

Francisco Pavon je dijete Real Madrida, karijeru je počeo u mlađim uzrastima “kraljevskog” kluba, a zatim je 2001. godine prebačen u prvi tim. Tu se zadržao do 2007. godine, odigravši 106 ligaških utakmica, te osvojivši La ligu dva puta, Superkup Španjolske, UEFA Superkup, Interkontinentalni kup, te Ligu prvaka.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!