NaslovnicaVijestiFranck Ribery na stolu ima ponude od dva kluba i sve manje...

Franck Ribery na stolu ima ponude od dva kluba i sve manje strpljenja što se tiče novog ugovora!

Iskusni 35-godišnji krilni igrač i legenda Bayerna, Franck Ribery još uvijek nije produžio ugovor sa Bavarcima koji mu ističe na kraju ove sezone. On i dalje čeka potez čelnih ljudi u Bayernu što se tiče početka pregovora, a ako pregovori započno to ne mora značiti da će produžiti ugovor, jer trenutno ima dvije ponude za nastavak karijere.

Franck Ribery

Iskusni francuski nogometaš Franck Ribery javno je rekao da želi ostati na Allianz Areni, gdje nastupa još od 2007. Međutim, Ribery još nije započeo razgovore o potpisivanju novog ugovora s vodstvom kluba, a pitanje je, da li sa kontra strane uopšte postoji interes. Trenutni ugovor Riberyu istječe na kraju sezone, a naznaka će se ugovor produžiti, nema ni na vidiku.

>> Zidane i Allegri imaju ima samo jednu dvojbu za večerašnje sastave!

Također, ako 35-godišnji Ribery dobije novi ugovor, ne mora značiti da će ga produžiti. Kicker izvještava da bivši nogometaši Marseillea i Galatasaraya već dobio dvije ponude za nastavak karijere. Još uvijek nije prihvatio ni jednu ali ako od menadžera Bayern  dozna da u budućnosti neće računati na njega u klubu, možda nakon desetljeća odanosti Bavarcima, se odluči za napuštanjem kluba.

[su_champions_league]

Franck Ribey je u Bayernu od 2007. godine a od tada je za Bavarce upisao 379 nastupa i postigao 117 golova. Jedan je od najuspješnijih nogometaša u historiji Bayerna, jer je sa klubom osvojio sve što se moglo osvojiti. U sezoni 2012 -2013 je bio proglašen za najboljeg igrača u Evropi a za najboljeg na Svijetu je završio na trećem mjestu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!