NaslovnicaVijestiFranck Ribery otkrio gdje želi nastaviti karijeru

Franck Ribery otkrio gdje želi nastaviti karijeru

Igrač Bayerna, Franck Ribery u posljednje vrijeme igra zaista rijetko zbog učestalih problema sa povredama, ali u prethodnim sezonama je pokazao o kakvom se igraču radi. Uprkos njegovim povredama, Kinezi su mu slali bogatu ponudu, koju je on odbio. Podsjetimo, Ribery je jednom prilikom rekao da bi želio nekada igrati u SAD-u, ali, kako stvari stoje, izgleda da još nije došlo vrijeme za to, jer on razmišlja samo o Bayernu.

Franck Ribery

“Razgovarao sam već malo sa Bayernom o novom ugovoru. Želim da ostanem ovdje još godinu ili dvije. Sretan sam, zaista sretan što živim i igram u Munchenu. Moja djeca i žena uživaju ovdje. Da sam želio više da zarađujem otišao bih u Kinu, imao sam veoma bogatu ponudu. Ali, nisam zainteresovan, odbio sam. Želim da igram u Bayernu”, rekao je Ribery.

U Bayern je došao u sezoni 2007/08 iz francuskog Marseillea za 25 miliona eura. Od tada je činio odličan tandem sa Robbenom, a taj duo navijači su prozvali “Robbery”. Sa Bayernom je u sezoni 2012/13 koja je njegova najuspješnija u karijeri, osvojio trostruku krunu, a iste godine mu je UEFA dodijelila nagradu za igrača godine. U 2013. godini takođe je osvojio i Superkup u kojemu je postigao pogodak, a u toj ‘čarobnoj’ godini France Football ga je proglasio za francuskog igrača godine.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!