NaslovnicaVijesti'Francuski Neymar' potvrdio da ga Liverpool želi kao zamjenu za Coutinha!

‘Francuski Neymar’ potvrdio da ga Liverpool želi kao zamjenu za Coutinha!

‘Francuski Neymar’ potvrdio je interesovanje Liverpoola za njegove usluge, a predsjednik kluba je rekao kako je važniji za njih nego Neymar za PSG.

Francuski Neymar

Od kada je Lacazette napustio Olimpique iz Lyona i prešao u Arsenal, Nabil Fekir je postao vođa Lyona, i uopšte se ne skriva od tih obaveza.

Francuski napadač je jedan od najboljih driblera u Europi i on je pokretačka snaga svog tima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Izvijesno je da Fekirova budućnost nije u Lyonu, a na pitanje od zainteresovanim klubovima, ranije je odgovorio: “Maštam o Španjolskoj: Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid. To su sjajni klubovi.”

“Ali također, tu je i Engleska, sa Manchester Cityjem i Arsenalom”, rekao je 24-godišnji nogometaš.

Sada može dodati još jedan klub na tu listu. Fekir je potvrdio da je Liverpool bacio oko na njega. Jurgen Klopp je priznao kako Redsima fali Coutinho te da nisu mogli da mu nađu zamjenu u ovom prijelaznom roku.

Transfer glasine: Real Madrid pronašao golmana u Italiji, Valencia kupuje u Bayernu, Umtiti na meti velikana iz Engleske

PREVARANT: Navijači i mediji pripremili doček na aerodromu, a on na drugoj strani Evrope potpisao drugi klub

“Jurgen Klopp me želi kao zamjenu za Coutinha? Da, čuo sam, čuo sam”, ali je dodao kako “još uvijek nema ničega konkretnog”.

Fekir je za Lyon odigrao 140 utakmica u svim natjecanjima, u kojima je postigao 53 gola, te upisao 34 asistencije.

Ove sezone postigao je 16 golova u 20 nastupa u Ligue 1, i treći je strijelac lige, iza PSG-ovih Edinsona Cavanija i Neymara. U grupi Lige Europe postigao je dva gola, uz još jedan u Kupu Francuske.

[su_cashout]

Fekir je debitirao za seniorsku reprezentaciju Francuske u ožujku 2015, a u listopadu 2016. u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv Bugarske upisao je debitantski nastup u službenim utakmicama. Za nacionalni tim dosad je odigrao 10 utakmica, postigavši jedan gol.

Izbornik Francuske Didier Deschamps rekao je o njemu: “Fekir je igrač sa sjajnim potencijalom, smatram da nam može donijeti nešto drugačije. Ima drugačiju ulogu od ostalih, može zabijati i asistirati podjednako dobro.”

“Nabil je nevjerovatan igrač, impresionirao me je tehnički”, rekao je Zinedine Zidane, trener Real Madrida, koji je navodno želio da ga dovede prošlog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!