NaslovnicaVijestiFrancuski novinar objasnio: Zašto je PSG prodao Davida Luiza

Francuski novinar objasnio: Zašto je PSG prodao Davida Luiza

Francuski novinar objasnio zašto je PSG prodao Davida Luiza. Nesumnjivo jedan od najvećih iznenađenja u ljetnom prijelaznom roku je David Luizov povratak u Premier ligu i to u Chelsea, gdje je igrao prije dvije godine, a ljudi još uvijek pokušavaju shvatiti zašto, jer stvarno nema smisla.

Francuski novinar

Brazilac je postao kultni heroj u svom prvom dolasku na Stamford Bridge, pomažući ekipi da osvoji Ligu prvaka, Europa ligu i FA kup prije odlaska u PSG u 2014. godini.

Međutim, on je također bio sklon drekavac i bio široko slaba karika tijekom njegovih posljednjih nekoliko mjeseci u klubu, što znači da bi se navijači Chelseaja možda trebali zabrinuti zbog njegovog povratka.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Prema jednom vrlo uglednom francuskom novinaru, oni imaju svako pravo da se pribojavaju onoga što je pred njima.

“On je bio prepreka za PSg više nego bilo što drugo”, rekao je pariški novinar Julien Laurens za BBC Radio 5 live nakon što je Luiz šokantno prešao u Chelsea za 30 milijuna funti.

“Svatko pamti utakmicu koju smo igrali protiv Barcelone i Luis Suareza, koji ga je nadmudrio i ponizio dva puta u četvrtfinalu Lige prvaka na Parku Prinčeva.

[su_euro_soccer_bonus]

“On se uopšte nije poboljšao nakon što je napustio Chelsea. Vjerojatno se vraća gori igrač nego kao kad je otišao.”

Teško će riječi ulijevati povjerenje među navijače Chelseaja koje je Luiz uspio iskorijeniti u donošenju svojih odluka koje su harale u svoje vrijeme na Stamford Bridge-u.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!