NaslovnicaVijestiFrancuski PSG pred velikim problemima: Predsjednik UEFA-e pozvao vlasnike kluba na sastanak

Francuski PSG pred velikim problemima: Predsjednik UEFA-e pozvao vlasnike kluba na sastanak

Europska nogometna federacija(UEFA) vodećoj ekipi francuskog prvenstva Paris St. Germainu poslala poziv za sastanak u Nyonu, zbog eventualnog kršenja financijskog fair playa, potvrdili su iz UEFA-e. Susret odbora za financije Uefe i vodstvo PSG-a sastat će se 20. travnja, priopćila je agencija DPA.

PSG pred velikim problemima

Ranije, Uefa je pokrenula formalnu provjeru financijskih sredstava francuskog kluba. To je bilo uglavnom zbog činjenice da su Francuzi plati 222 milijuna eura samo za transfer brazilske zvijezde Neymarya iz Barcelone u Pariz prošlo ljeto.

Veliki šoping Francuza nije se isplatio jer je PSG u prestižnoj Ligi prvaka natjecanje završio još u osmini finala, kada je po Parižane bio fatalan Real Madrid, koji ujedno i brani titulu najboljeg u ovom natjecanju.

>> Ronaldo otkrio zašto je otišao u Inter nakon samo jedne sezone u Barceloni

Da tu nije kraj problemima pobrinula se UEFA, koja sada provjerava poslovanje kluba. Financijski fair play predviđa da klub može imati gubitak do 30 milijuna eura u trogodišnjem razdoblju koje se završava ove godine, što će za Parižane predstavljati veliki problem.

[su_bonus]

Francuski list L ‘Equipe izjavio je kako PSG mora doći do najmanje 75 milijuna eura u ljetnom transfer roku kako bi pokrio deficit i izbjegao sankcije u UEFA-i. Uefa je već izrekla prvu kaznu protiv Pariza jer je nije dopustila klubu da registruje 25 nego samo 23igrača u ligi. Igrači koji bi na ljeto trebali napustiti klub su Pastore i Veratti što bi trebalo biti viđe nego dovoljno da se deficit pokrije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!