NaslovnicaVijestiFrank de Boer nahvalio Ivana Perišića: "On je ključni igrač"

Frank de Boer nahvalio Ivana Perišića: “On je ključni igrač”

Novi trener Intera, Frank de Boer u intervju za italijanski list Gazzettu dello Sprot govorio je kako je pristao na saradnju sa Interom, te govorio o trenutnoj situaciji u klubu, a spomenuo je i hrvatskog igrača u redovima hrvatskog prvoligaša, Ivana Perišića.

Frank de Boer

“Klub mi se obratio preko menadžera, par tjedana prije nego što sam potpisao. Prihvatio sam, odmah sam se zainteresirao za projekt Inter. Kad razmišljaš o talijanskom nogometu, na um ti padaju Juventus, Inter i Milan. Oba su milanska kluba imala velike nizozemske igrače: Inter Jonka, Bergkampa…, a Milan Van Bastena, Rijkaarda i Gullita. I ja želim biti dio velike, lijepe priče.”

De Boer je naglasio da ne planira mijenjati povijest Intera, ali planira napredovati, korak po korak.

“Neću ja mijenjati povijest Intera, ali korak po korak možemo napredovati na mnogim poljima. Moramo napadati i braniti se zajedno. Pa i kada ste umorni, može se povući pa igrati na kontre. No, sigurno se neće cijela momčad braniti i ostaviti dvojicu napadača gore pa nek’ se snađu!”

KLADI SE
De Boer smatra da igrači koji znaju sa loptom mogu biti ključni za tim, a među tim igračima je i Ivan Perišić.

“Banega? Može igrati sve! Inteligentan je, odličan malo iza Icardija, ali i kao režiser igre. U sredini je uspio čak i čuvati Iniestu dok je igrao u Španjolskoj. Igrači poput njega, Candreve i Perišića ključni su jer volim igrače koji znaju s loptom.”

No, ako je vjerovati kladionicama, Inter je tek četvrti favorit za osvajanje Serie A ove sezone. Na klub iz Milana koeficijent je 15.00.

Untitled

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!