NaslovnicaVijestiFrank de Boer: Osjećam se kao u Formuli 1

Frank de Boer: Osjećam se kao u Formuli 1

Trener Intera Frank de Boer rekao je da “u nogometu nikad nema vremena”, ali je istaknuo da ima puno povjerenje u svoje igrače, kao i da će dobri rezultati konačno doći. Nizozemski trener zamijenio je ljetos Roberta Mancinija na klupi, ali je izgubio pet od prvih 10 natjecateljskih utakmica, zbog čega su mediji počeli nagađati da je pod pritiskom.

frankdeboergoldenfootawarddaytwoyhfmsbt7hyzx

“Uvijek je teško kada se ne pobjeđuje, jer cijeli tim želi pobjeđivati. Rezultati protiv Cagliarija i Rome bili su negativni, i to moramo popraviti, jer posljednji poraz nije trebalo dogoditi. Pokzala smo da smo dobar tim, ali moramo se popravimo. Znamo što trebamo promijeniti. u nogometu nikada nema vremena, a mi moramo se popravljamo.”, rekao je De Boer novinarima u Milanu, a prenijeli su talijanski mediji.

Nizozemski stručnjak rekao je da svi znaju da moraju da se poprave.

“Znamo da treba da se unaprijedimo, a to znaju i igrači. Moramo učimo iz svojih pogrešaka. Znamo da rezultati nisu dobri, ali smo na početku projekta. Osjećam se kao da sam u Formuli 1 zbog sve ove brzine. Igrali smo vrlo dobre mečeve koje smo gubili, ali imam puno povjerenje u tim i vidim rasti. Samo je pitanje vremena kada će rezultati doći. Klub je svjestan da nam treba vremena i zna da je ovo normalno na početku projekta.”, rekao je De Boer.

On nije mogao da kaže kada će se popraviti rezultati kluba.

“Teško je reći. Dva tjedna, četiri tjedna… Sve ovisi o tome koliko vremena treba timu naučiti. Ponavljam, u Formuli 1 možete se utrkujete kad je auto spreman, to je normalno. Stručni stožer mora poznavati tim i tim mora poznavati stručni stožer.”, rekao je De Boer.

Inter u četvrtak dočekuje Southampton u trećem kolu Europa ligi, pošto je u prva dva pretrpio poraze od Hapoela Beer Sheva i Sparte Prag.

“Nerazuri” su u Seriji A bez pobjede već tri utakmice, odnosno vezali su dva poraza. Posljednju utakmicu izgubili su od Cagliarija 1:2 kod kuće, a u njoj su promašili penal i postigli autogol.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!