NaslovnicaVijestiFrank Lampard: To bi bilo najbolje pojačanje Chelseaja ovog ljeta

Frank Lampard: To bi bilo najbolje pojačanje Chelseaja ovog ljeta

Bivši igrač Chelseaja Frank Lampard izjavio je da bi produženje ugovora Antonija Contea bilo najbolje pojačanje za njegov bivši klub ovog ljeta.

Najbolje pojačanje Chelseaja ovog ljeta

Conte je odveo ‘Plavce’ do titule prvaka Premier lige u svojoj prvoj sezoni u klubu, a uskoro bi mogao i produžiti ugovor sa klubom, koji trenutno traje do ljeta 2019. godine.

Lampard je izjavi za Goal rekao: “Produženje ugovora Antonija Contea bi bilo najbolje pojačanje Chelseaja ovog ljeta.”

“Odveo je klub od 11. mjesta do titule prvaka, i to se ne može podcijeniti. Mislim da je on njihovo pojačanje sezone. Možemo govoriti o igraču sezone, uvijek sam za to da se pohvale određeni igrači, ali mislim da i on zaslužuje isto.”

Tim sa Stamford Bridgea je prošle sezone stigao i do finala FA Kupa, gdje je izgubio protiv Arsenala.

S obzirom da se ‘Plavci’ sada takmiče u Ligi prvaka, Conte je svjestan da može dovesti igrače koje želi, a vodeći na listi njegovih želja su Leonardo Bonucci i Alex Sandro, defanzivci njegovog bivšeg kluba Juventusa.

Klub bi, s druge strane, trebao napustiti napadač Diego Costa, a kao njegova zamjena spominje se napadač Evertona Romelu Lukaku.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_no1forfootball]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!