NaslovnicaVijestiFrank Lampard imenovao pet najboljih igrača sa kojima je igrao u Chelseaju

Frank Lampard imenovao pet najboljih igrača sa kojima je igrao u Chelseaju

Frank Lampard imenovao pet najboljih igrača sa kojima je igrao u Chelseaju. Frank Lampard je možda jedan od najvećih i najboljih igrača Chelseaja. Veznjak je na Stamford Bridgeu igrao 13 sezona i postao najbolji klupski strijelac nakon što je zabio 211 golova tijekom tog vremena.

Frank Lampard imenovao

‘Super Frank’ kako ga zovu u Londonu je pokupio 13 trofeja dok je igrao u zapadnom Londonu sa svojim golovima koji su bili ključ uspjeha za Chelsea.

No, nogomet je timski sport i Lampard ne bi bio u mogućnosti da se uspostavi kao legenda Chelseaja bez pomoći nekih prilično nevjerojatnih suigrača.

[su_euro_soccer_bonus]

Abramovičevo bogatstvo je pomoglo Chelseaju da se natječe sa najvećim klubovima u Europi, a to je podrazumijevalo i dolazak talenata svjetske klase u redove kluba sa Stamford Bridgea.

Lampard je dobio nevjerojatno težak zadatak imenovanja samo pet najboljih igrača sa kojima je igrao u Chelseaju.

VRATAR | Petr Cech

“Petr Cech je na golu. Bio je nevjerojatan i ne bi uspjeli osvojiti Ligu prvaka bez njega.”

BRANIČ | John Terry

“Ako me netko pita za ime najboljeg igrača sa kojim sam igrao, reći ću da su to John Terry i Didier Drogba, bez sumnje su oba u mom timu od pet najboljih igrača.”

[su_bet365_1m_veliki]

VEZNI IGRAČ | Frank Lampard

VEZNI IGRAČ | Eden Hazard

“Ako stavim sebe u ovaj tim od pet najboljih igrača Chelseaja, to bi bila kralježnica momčadi iz 2004/05 i izvan nje, te ću ubaciti i Eden Hazarda, jer je on jedan fantastičan igrač kojeg obožavam gledati.”

NAPADAČ | Didier Drogba

Da, mi smo prilično sigurni da bi ova ekipa od pet igrača pobijedila sve ostale ekipe koje bi izdvojile svojih pet najboljih igrača u Premier ligi.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!