NaslovnicaVijestiFrank Lampard imenovao pet najboljih veznih igrača protiv kojih je igrao u...

Frank Lampard imenovao pet najboljih veznih igrača protiv kojih je igrao u Premier ligi

Nitko ne može poreći da je Frank Lampard jedan od najboljih veznih igrača koji su ikada igrali u Premier ligi. Lampard je bio fenomenalan tijekom svojih 20 sezona koje je proveo u Premier ligi, pogotovo u 13 godina koje je proveo sa Chelseajem.

Frank Lampard imenovao

Osvojio je 13 velikih priznanja sa klubom iz zapadnog Londona, uključujući tri titule Premier lige, četiri FA kupa i Ligu prvaka.

Na individualnoj razini je postigao 177 golova u 609 utakmica, stavivši ga četvrtog na popis najboljih strijelaca Premier lige. Zaista će trebati poseban veznjak da bi oborio ovaj rekord.

Nakon što je proveo 20 sezona u Engleskoj, Lampard je dijelio teren sa nekim od najkvalitetnijih protivnika.

I sada je otkrio pet najboljih veznih igrača protiv kojih je igrao tijekom svog vremena u Premier ligi.

39-godišnji Yaya Toure, Patrick Vieira, Paul Scholes, Roy Keane i Steven Gerrard kao prvih pet, iako on vjeruje da je su ovo bili najbolji od najboljih.

“Ja bih stavio Yaya Tourea u prvih pet najtežih protivnika sa kojima sa se suočio u svojoj karijeri, a na vrhuncu je mogao sam da promijeni tok cijele utakmice.”

“Steven Gerrard je vjerojatno najbolji igrač protiv kojeg sam ikada igrao, zbog njegove dosljednosti tijeom godina, ali Yaya je tamo gore sa Roy Keaneom, Patrick Vieirom i Paul Scholesom – što pokazuje kako ga visoko ocjenjujem.”

To će vjerojatno izazvati neku raspravu.

Navijači Manchester Uniteda, kao i mnogi drugi neutralci će sigurno reći da je Paul Scholes bio najveći vezni igrač u Premier ligi. Navijači Liverpoola će se složiti sa Lampardom da je Gerrard najbolji, a navijači Arsenala će tvrditi da je Vieira na vrhu ove hrpe.

Ali nitko ne zna bolje od Lampard, koji je igrao protiv tih igrača više puta tijekom mnogih godina.

Zato ćemo morati da vjerujemo Lampardovim riječima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!