NaslovnicaVijestiFrank Lampard odao počast John Terryju

Frank Lampard odao počast John Terryju

Frank Lampard odao počast John Terryju. Bivši Plavac je odao počast svom dugogodišnjem timskom kolegi iz Chelseaja John Terryju, nakon što je objavio da napušta Stamford Bridge na ljeto.

Frank Lampard odao počast John Terryju

Terry je otkrio da u nedelju nakon pobjede nad MK Donsom u FA kupu neće dobiti novi ugovor i da će biti sa Plavcima do kraja ove sezone. Ovo će biti kraj 18 sezone sa Chelsejem.

Lampard koji je otišao sa Stamford Bridge-a 2014. godine, je na Instagram postavio sliku sebe i Terryja kako slave u Chelseaju sa opisom: “#captain #legend #chelsea #winner @johnterry.26”

Još jedan bivši igrač Chelseaja, Graeme Le Saux je razočaran da vidi Terryja kako odlazi sa Stamford Bridge-a.

Bivši Engleski lijevi bek je rekao: “Odnos između dva starija igrača koji su bili u klubu cijelu svoju karijeru dolazi do kraja svog životnog vijeka, bilo to da li će klub napraviti kompromis ili igrač.”

“Teško je i za klub i za John Terryja, ali volio bi da ga vidim tamo, jer mislim da on i dalje ima veliku ulogu.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Chris Sutton, koji je sezonu 1999/00 proveo u Chelseaju, rekao je: “To je razočaravajuće, najviše od svega klub ne pokazuje lojalnost igračima…”

“John Terry je bio ogromna sluga, on je bio izvanredan u posljednjih 15 ili 20 godina za Chelsea, i on zaslužuje bolje.”

“Chelsea se u posljednje vrijeme bori za mjesto na tabeli i John Terry, ja mislim, kako ide sezone, on je sve bolji i bolji.”

Međutim, bivši Arsenalov i Engleski branič, Martin Keown je rekao: “Nikada nisam bio Terryjev veliki navijač.”

“Chelseaju je potrebno da promijeni momčad i dovede svježe krvi. Možda im je potrebno to da bi uklonili sve prepreke.”

“Niko ne može preispitivati ono što je on postigao na terenu. Ja poštujem da ljudi koji su igrali snjim, mu se i dive. On je bio moćan u svlačionici, ali da li je bio suviše moćan?”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!